Mégane Coupé I ph1 1.6, l.'98 by vrbnjak

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
vrbnjak
Kraj: Ljutomer

Odgovor Napisal/-a vrbnjak »

rambo napisal/-a:no lepo da si prisel do svojega avta

glej samo da si ti srecn tak kot je
malenkosti kot so pa podaljski za popravit pa to pa bo se cas
p.s.
nevem ce sem kje zasledil a si onega modrega ze prodal
Moder je že prodan,ja..Hvala ti....
Uporabniški avatar
vrbnjak

Figo napisal/-a:Ei btw, hudi zici. kaksni so to? lahko se malo bolje poslikas? so ql, funkcionalni, airbag? sei nwm ce so ze takrat bli v sedezih :D
Airbag not :) Drugače pa so Avto-Style firma iz a3m-a bom poslikal zdaj te dni enx...
Uporabniški avatar
vrbnjak

Ales112 napisal/-a:ej men je pa prou všeč tale tvoj megan ;) ni važno kdo ga je naredu, ampak kdo ga ma ;) še enkrat lep avto ...
To so ljudje,tak kot ti in ne sama foušija :lol: Stari hvala ti..
Uporabniški avatar
vrbnjak

matejg napisal/-a:Glede rumenega megana, ja iz mb-ja je bil!

Meni je ta rdeči megane zelo všeč!

A ima kdo kakšne fotke kako bi na mojem izgledale sprednje angel eyes luči, oz. kaj mi priporočate?

Hvala, lep dan
Stari ja zgledalo bi isto kot na mojem :lol: drugače pa sem jaz imel že v meganu in nameravan spet dat DEVIL EYES ki zgledajo hude (www.mstyling.net) če se ne motim... Drugače je tvoj avto ful lepo zrihtan in tolko gledi da bo takšen ostal! Na avto netu se prodajajo angel eyes (crom) za 50evrov če se ne motim in mislim da boš ti dal črne,ali? Malo nazaj v moji temi poglej devil eyes in povej kako se ti zdi :)

Priporočam ti devil eyes,noro.... S kot si ti?
Zadnjič spremenil vrbnjak, dne 01 Dec 2009, 13:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
vrbnjak

adriano napisal/-a:men je tud ušeč :D js bi pustu use tko kot je zdaj samo sprednje luči bi zamenjal z unimi iz modrega megana

čuvi ga pa srečno vožnjo
To tudi nameravam,hvala ti stari.... :o
Uporabniški avatar
vrbnjak

Ziiga napisal/-a:
vrbnjak napisal/-a:Stari v življenju je treba gledat tudi malo na kakšno zvezo ter kaj drugega in ne samo avtomobil.

Tole je bistvo, k ga precej ljudi tukej pozablja. Vs denar zagont za avto nima smisla :wink:

Men je pa osebno tale dotični megan kr všeč no
Hvala ti... Se strinjam s tabo ker eni ljudje dajo ves denar v avto tak da nimajo niti kaj lepega za oblečt in tudi nobene zveze saj je avto vse na svetu... Kot mi je zgoraj pisal Andrej86 morem rečt da me je razočaral na polno,stari popizdiš.. Svojo življensko zgodbo sem napisal in tudi glede avta kako in zakaj sem prišel do njega in folk kar bluzi v nulo... Hvala...Lp
Uporabniški avatar
R19
Kraj: Sentjur / Celju

Odgovor Napisal/-a R19 »

samo pusti vse tako kot je ! in hvali se z njim ker imaš to možnost je ful fletn sploh zdaj z spojlerčkom zadnjim :oops:
Zadnjič spremenil R19, dne 01 Dec 2009, 16:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
vrbnjak

R19 napisal/-a:samo pusti vse tako kot je ! in hvali se z njim ker imaš to možnost je ful fletn sploh zdaj z spojlerčkom zadnjim :oops:
To pa je lepo čut 8) 8) Hvala stari.
Uporabniški avatar
vrbnjak

matejg napisal/-a:
vrbnjak napisal/-a: On luči tak ali tak naroči tak da ni blema..Pokliči ga pa vprašaj če se odločiš.. Aja izkot točno pa si? Treba se enkrat dobit da kakšno rečemo...
Predstavitev avta še nisi naredil na forumu??
Z Radovec, pred vasjo Grad, ti? Glej seveda lahko!
Ne nisem še imel, svetuj mi kako in kaj in bom naredil za vikend ali kaj!
Mala Nedelja! Če si slišal kdaj za Bio Terme? iz tam sem.. Ja idi na forumu galerija renault vozil pa odperi mapo pa predstvai...
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Mislim da je prav da se vsi na forumu trudimo pisat tako da je vsem razumljivo, bi tudi vas prosu, pa ne da ne razumem, sam marsikdo ne... :wink:
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
MarcY
Kraj: Stranice

Odgovor Napisal/-a MarcY »

8-Gattuso napisal/-a:
Seko napisal/-a:
8-Gattuso napisal/-a:Vrbnjak tvoj megane je pa itaq nei slab :D če be nei meu že megana toga ka man zdai, be se toga rdečoga sigurno kujpo :D san ga dost x gledo na nete :D edino ka me mote je to ka je samo 90 km :D to mi je že preslabo gratalo :D en kolega je meu 2.0 16 v :D to je pa že strojčina :D ovak pa videz tvojga megana je ql-ske :D samo čudno ka san te še nika nei vido v MS :D
No zdaj pa še po slovensko. :roll: :roll: :roll: :roll:
Hehe povej mi katera beseda oz. stavek ti ni razumljiv/a pa ti bom z veseljem prevedel :D
Začni kr od začetka pa vse do konca:) kr ni stavka, da te človek razume.
Uporabniški avatar
andrej86
Kraj: Lenart v Slovenskih goricah

Odgovor Napisal/-a andrej86 »

či ga štou ne razmi,lejko tudi menej pita za prevod. :lol:
dr__de

Odgovor Napisal/-a dr__de »

jst čist vse razumem kar je napisov :D :D
dr__de

Odgovor Napisal/-a dr__de »

8-Gattuso napisal/-a:Vrbnjak tvoj megane je pa itaq nei slab :D če be nei meu že megana toga ka man zdai, be se toga rdečoga sigurno kujpo :D san ga dost x gledo na nete :D edino ka me mote je to ka je samo 90 km :D to mi je že preslabo gratalo :D en kolega je meu 2.0 16 v :D to je pa že strojčina :D ovak pa videz tvojga megana je ql-ske :D samo čudno ka san te še nika nei vido v MS :D
no pa dejmo...

Vrbnjak, tvoj megane ni slab :D Če nebi meu jst že tega, ki ga imam, bi si sigurno tega rdečega kupu :D Sem ga dostikrat na netu gledov :D Edino kar me moti je to, da ima samo 90KM :D to mi je pa preslabo ratalo :D en kolega je imel 2.0 16v :D To pa je stroj :lol: Drugače je pa izgled megana ql-ski :D Samo čudno mi je to, da te nisem še nikoli v MS vidu :D
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

hehe pravi čas za tistele ledike pod avtom... novoletna jelka :lol: :lol:

drgač pa feltne čimprej zamenjaj :wink:
Slika
Zaklenjeno