Na čem pa vprašanje na kateri stvari.
Clio RS 182
No shit Sherlock ....RobMayth napisal/-a:verjameš ali ne......na tehtniciDr_S napisal/-a:Kje pa si vagal?
V Helios sem že mislil it povagat pa so tam kjer je vaga samo dopoldan.
Takrat je pa polno tovornjakov.
Bom šel en dan pa ene 2 piva s sabo pa upam da je kšn tak vratar, ki ga pije
Če ne bom pa tebe s sabo vzel pa se boš zmenil
Go HARD or Go HOME
Če bo un Črnogorec ti priporočam 10 dag kofeta. V bistvu za 10 dag kofeta ti bo kdorkoli zvagal pa tudi ni toliko tovornjakov, da ne bi zaradi tiste 3 minutke časa Helios propadel. Če ne me pa pokliči.Dr_S napisal/-a:Bom šel en dan pa ene 2 piva s sabo pa upam da je kšn tak vratar, ki ga pije
Če ne bom pa tebe s sabo vzel pa se boš zmenil
Včeraj me je prijatelj presenetil s turbino za Cliota.
Tole je pa graf, za tiste, ki se spoznajo, da bodo videli specifikacije kaj gre na RSa.

Ne bom šel tako hitro stran od tuninga in turbin.

Ne bom šel tako hitro stran od tuninga in turbin.
Zadnjič spremenil Symon, dne 30 Nov 2009, 23:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Že lep čas nazaj sem kupil večje čeljusti. Namesto 280mm, bodo šli gor 300mm diski. Zaradi tega sem kupil druge feltne za pozimi ampak sem si premislil in bom z menjavo diskov in čeljusti počakal do 15. marca, feltne pa bom prodal naprej, če je kdo zainteresiran. 16 col, 4x100 in 4x114,3. Gor so Nankang gume 205/45 R16 primerne še za eno sezono.
Leve čeljusti so za prijateljevo Micro 1,3 75hp, namesto 234 solid ima sedaj 240mm aircooled (od Sunnya in 100NXa 1,6, ki tehtajo 150-200kg več in imajo do 35 konjev več - 100NX 1,6). Sem mu jih zamenjal (novi diski, ploščice, zavorna tekočina) in je zelo vesel, zdaj se po downhill seansi diski ne pregrevajo več. Desne so moje. Oboje sem zrihtal, sčistil in prebarval na "sleeper stock high temp silver" barvo.

Feltne, če je kdo zainteresiran, drugače bodo za trackday:

Bliža se redni servis. Olje sem sicer menjal 6000km nazaj (preden sem šel na Raceland) ampak, zdaj je pač okrogla cifra, 140.000km.

Pa ko smo ravno pri Racelandu. Res, da sem prvi teden rekel, da bo avto serijski (in so se mi smejali!) me je par malenkosti že premamilo. Bom videl, če bom zadovoljen, če ne bom pa zamenjal za kaj drugega.

V kratkem pa pričakujem še en paket. PS: kupi kdo K&N vgradni filter za RSa, prevoženih ima le ene 1000km?
Leve čeljusti so za prijateljevo Micro 1,3 75hp, namesto 234 solid ima sedaj 240mm aircooled (od Sunnya in 100NXa 1,6, ki tehtajo 150-200kg več in imajo do 35 konjev več - 100NX 1,6). Sem mu jih zamenjal (novi diski, ploščice, zavorna tekočina) in je zelo vesel, zdaj se po downhill seansi diski ne pregrevajo več. Desne so moje. Oboje sem zrihtal, sčistil in prebarval na "sleeper stock high temp silver" barvo.

Feltne, če je kdo zainteresiran, drugače bodo za trackday:

Bliža se redni servis. Olje sem sicer menjal 6000km nazaj (preden sem šel na Raceland) ampak, zdaj je pač okrogla cifra, 140.000km.

Pa ko smo ravno pri Racelandu. Res, da sem prvi teden rekel, da bo avto serijski (in so se mi smejali!) me je par malenkosti že premamilo. Bom videl, če bom zadovoljen, če ne bom pa zamenjal za kaj drugega.

V kratkem pa pričakujem še en paket. PS: kupi kdo K&N vgradni filter za RSa, prevoženih ima le ene 1000km?
Filter nimam dolgo časa in ga tudi ne bom več dolgo časa rabil.
S strutom pa res nekaj ne štima, sem kliknil v afektu.
Pisalo je "Adjustable Upper front Strut Brace - Renault Clio MK2" in "Clio Engine B 1.2, 1.4, 1.6 16V -1998" pa še to dvomim, da paše tako, da bom videl kaj bom z njim.
Mogoče se bo dalo kaj predelati, predvsem spodnji del kjer se prišraufa na pleh.
PS: fajnega si prilimal.
S strutom pa res nekaj ne štima, sem kliknil v afektu.
PS: fajnega si prilimal.