laguna 1.9 dci dim iz avspuha
Sem vozl laguno dti. Ista zgodba. Pri močnem pospeševanju je bil vedno odzadaj črn oblak. No, ko je bil pa motor in pa tudi katalizator dodobra segret pa je bilo dima le še minimalno. Mislim, da je vse to povezano z lambda sondo in s tem informacijami, ki jih ta daje za dotok zraka. Tako, da je bilo treba pred vsakim tehničnim narest še eno dirko po avtocesti, da na merjenju ni bilo panike. Me je sprva kar skrbelo. Vendar pa od začetnih 70000 km(nakup) pa do končnih 175000 km(prodaja) ni bilo nobene spremembe in je delalo vse brez problema.
Laguna dTI driver
Tudi jaz ti lahko potrdim, da se je na mojem bivšem cliu 1.5dCi (100KM) dogajalo povsem isto kot pri tebi in to od 47.000 km, ko sem ga kupil, do 143.00km ko sem ga prodal. Ves ta čas je delel brez težav!
Sem pa opazil, da je bilo kajenje mogoče odvisno od nafte, ker se mi je zdelo, da je od enega tankanja do drugega več oziroma manj kadilo, včasih pa čisto nič.
lp
Sem pa opazil, da je bilo kajenje mogoče odvisno od nafte, ker se mi je zdelo, da je od enega tankanja do drugega več oziroma manj kadilo, včasih pa čisto nič.
lp
Renault Laguna II Initiale Paris 2.0dci 127kW l.2007