laguna 1.9 dci dim iz avspuha

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
dolenc

Odgovor Napisal/-a dolenc »

NOrmalno je da dimi. Tudi meni enkrat bolj, drugič manj,... ti samo voziiii
bojanc

Odgovor Napisal/-a bojanc »

ma ja lejga, kaj sploh kopliciraš, če ti avto gre vozi.....saj kadi se potem tako nam zadaj :D
razen, če je sajavost takšna, da je problem na tehničnem pregledu, ampak to more pa že res ornk kadit da ti tam zateži...
dolenc

Meni je bilo včasih nerodno ker je kadilo, zdej pa še nalašč prtisnem gas do daske da dimi tako kot je treba - kar je za ven, je za ven. :)
edi

Odgovor Napisal/-a edi »

brez panike nč ni narobe ti sm predihej motor vsake tolko in uživaj v vožnji.
drugače pa KO POKADI TAKRAT NAJBOL LETI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dolenc

Al je res, za dobrim konjem se kadi :)
Uporabniški avatar
umlinar
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a umlinar »

Sploh ko mu vamp raznese :)
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
Uporabniški avatar
vojko1962

Odgovor Napisal/-a vojko1962 »

Moj kadi že pet let,pa se ne sekiram.Večino časa vozim zelo umirjeno,če pa je kdaj treba hitro pospešiti in ga zahodim na polno,se tisti ki vozi za mano verjetno kar malo ustraši,toliko dima pride ven.Včasi to naredim,če mi kdo vozi preveč blizu zadka.
Včasih vozim hit,včasih pa počas
Uporabniški avatar
renaultv6

Odgovor Napisal/-a renaultv6 »

Sem vozl laguno dti. Ista zgodba. Pri močnem pospeševanju je bil vedno odzadaj črn oblak. No, ko je bil pa motor in pa tudi katalizator dodobra segret pa je bilo dima le še minimalno. Mislim, da je vse to povezano z lambda sondo in s tem informacijami, ki jih ta daje za dotok zraka. Tako, da je bilo treba pred vsakim tehničnim narest še eno dirko po avtocesti, da na merjenju ni bilo panike. Me je sprva kar skrbelo. Vendar pa od začetnih 70000 km(nakup) pa do končnih 175000 km(prodaja) ni bilo nobene spremembe in je delalo vse brez problema.
Laguna dTI driver
Uporabniški avatar
Andyr26

Odgovor Napisal/-a Andyr26 »

Tudi jaz ti lahko potrdim, da se je na mojem bivšem cliu 1.5dCi (100KM) dogajalo povsem isto kot pri tebi in to od 47.000 km, ko sem ga kupil, do 143.00km ko sem ga prodal. Ves ta čas je delel brez težav!
Sem pa opazil, da je bilo kajenje mogoče odvisno od nafte, ker se mi je zdelo, da je od enega tankanja do drugega več oziroma manj kadilo, včasih pa čisto nič.

lp
Renault Laguna II Initiale Paris 2.0dci 127kW l.2007
Odgovori