Ker bo kmal zima i čas za zimske radosti, me zanima kakšne zimske gume mi priporočate iz srednjega cenovnega razreda.
Kupil bi pa v dimenzijah 165/65/13.
Tako, v garaži počivajo nove 165 65 13 Fulda kristal montero gume.
Škoda mi jih je po "toplem" natikat gor, tak da bojo šle zadnji vikend pred 15em na avto..
pa še razlika med mojimi 165 65 13 in od xdss-a 195 65 15 (GY ug 7+)
ta clio je l97, zadnji model delan (mislim), ta ma luknje za vzglavnike ja. Nekateri pa nimajo niti tega.
Vsak vikend grem iz ljubljane domov v belo krajino in konc vikenda nazaj in ker se nas več zbere ( da za bencin poglihamo ) večinoma izza furam koga in kar se mojega mnenja tiče, so vzglavniki OBVEZNI ! nikdar neznaš kdaj se bo kaj zgodilo.
Še zmeraj pa nisem rje poštimal, lovim zadnje trenutke. Upam da mi rata pred snegom.
Davidf1 napisal/-a:Podoben Clio kot moj, le da imam jaz letnik 96 in 3 vrata. Naj ti dobro služi še naprej, okvar pa mislim, da nimaš veliko
Drugače je pa zanimivo kako malo kurijo teli avtomobili, jaz imam povprečje sedaj 5.7l/100km.
Ja, edino kaj mi je vodno pumpo razbilo.. jo je pa pr 180k km.. je bla še original not.. drugo pa normalno vse..
Kaj se tiče glede trošnje.. treba se lepo lepo vozit za 5.7l/100 .. kajti zna zelo hitro poskočit i na 7
Pri nakupu novega desnega brisalca ( ker so mi prejšnega na parkirišču zlomili ) sem opazil da mi je "pustil sled", katera je zelo moteča pri dežju ko mi brisalci brišejo.
Zgleda pa tako :
Z gumami pa nisi zgrešil niti malo Sem imel jaz v enaki dimenziji in od takrat ne pogledam več za drugimi gumami Zadnjo sezono sem jih vozil tud čez poletje pa ni bilo težav.