Ko je prisel v moje roke je imel okoli 166k prevozenih,
sedaj jih pa ima okoli 178k. Ker se dosti vozim na faks, predvsem zdaj poleti pa na delo se kilometri kar vrtijo.
No.. na avtonetu je bil taksen :

Na avtu je bilo do zdj menjano :
vsi 4 amortizerji SACHS
zadnje pakne in zavorni cilindri
olje, oljni filter
beli stranski zmigavci namesto oranznih
Zaradi zelo slabo ohranjenih odbijacev sem se tega "popravila/obnavljanja" lotil najprej ampak takoj po tem ko sem kupil prevleko za volan, saj je ta bil zelo zluscen. Po tednu odlocanja sem se le odlocil da avta ne odpeljem licarju ampak sam poskrbim za-to.
Kupil sem 4 spraye Bumperspray in razlika je ocitna :
Prej :

Med delom :

Zdaj :

Razlika je ocitna :

Ker sem zelo poceni dobil podaljsano armaturo in predalcek od 1.4 rt sem se pomatral se to vgradit :

Prej :

Treba je blo se elektriko za urco napeljat :

Potem :

Malo lepse pa je..
V avtu so bla le prva dva originalna zvocnika, ker pa student brez muzke ni student :
Drug avtoradio, pioneer.
Ospredi original renojevi tweeterji :

In se malo boljse 10ke

Polica naj malo bo se v kaksno drugo korist :

V vlko veselje me na posti cakalo tole :

Custom made box ( je pravilna litraza )

Le kam gre ta

Ojacevalec (malo para-malo muske)

In da nebo kaksnih "nisem vedu" ce bi kaj zagorelo :

Nekaj casa je blo mir in veselje, nato pa na vlko presenecenje :

Ker sem pa nahitro kupil neko neoriginalno luc mi zdj ta strli vn-zelo grdo.
Tako da razmisljam da bi kupil od kaksnega razbitega cliota pa da ma desno luc celo.
Ce pa koga zanima kako zgleda nespuscen clio z 195/55/16

Fajn smesno da. Mel sm jih na sposoji en dan.
Iz radovednosti sem sel preverit ce mi vse lucke delajo na avtomobilu, in me kar sokiralo-nevem koliko casa sem se vozil z nedelujocim zadnjim levim zmigavcem in nedelujoco zadnjo levo luc. Sem razkopal in opazil da so kontakti cisto oksidirani.

Pobrusil, zascitil in sedaj deluje.
Ker sem pa "kvazi stromar" mi stromanje ne uide, tako sem se odpravil sestavit vezje z ledicami za osvetlitev tablice.
Ker zelo sovrazim ljudi kateri majo osvetlitve rdece ali modre sem jaz izbral kar ultra bright BELE led diode.
vezje

Razlika

Nakoncu pa se zascitil vezje z lakom, ker se zna zgodit da pride voda do vezja:

Nato sem se dobil podaljsek sprednjega odbijaca ( Hvala Tomazy2 )

ker pa od megana coupeja in cliota ni ista velicina odbijaca ga je bilo potrebno odrezati na mero
xdss in action

Avto pa je v podobnem stanju ko tukaj na slikci (ko pridem do mobitela iz servisa pa prilimam se kaksno novo slikco)

Par dni nazaj sem mu kupil nove copatke
Letne gume lassa atracta 165/65/13
Plani za vnaprej pa so :
- Porihtat rjo na zadnjih blatnikih
- Ker se vsak teden vozim relacijo BK-LJ in ker se rad hitreje vozim, avto spustit za ene 3cm, ali kdo priporoca amortizer d.o.o. ?
- Nekako bi se rad znebil sarkija-ampak ospodaj je nastavek za antenco(bil je ze ko sem ga kupil in ce ga staknem je luknja v strehi) kaksne ideje ?
- Vgradit sedeze od RTja, da bo voznja bolj udobna
Zanima me ce ma kdo tistale predalcek ko pride pri RTjih v srednji armaturki nasmest urce ko mam jaz.
In ce ma kdo desno sprednjo celo luc, da zamenjam to neoriginalno.