Waxxx napisal/-a:Sej se gre samo za zdravo tekmovalnost, in informacija iz prve roke o medsebojni primerjavi!
Otročje prepucavanje in blatenje tujih znamk smo že zdavni prerasli!

Tako se govori. Sam sem preizkusil že nekaj avtov in naredil nekaj zanimivih preskokov tako, da se ne obremenjujem več z znamkami saj ima vsaka pluse in minuse. Lahko pa rečem, da vsaj danes sem kar sledil Minijem. Ne morem pa trditi, da je avto boljši, mogoče je samo šofer bil bolj usekan.

Sam sem zaviral dosti kasneje kot oni (nekajkrat res pozno in sem šel čez ovinke z veeelikooo oversteera

) v samih ovinkih sem brez težav vozil po njihovi liniji z manj gasa kot, če ne bi bili pred mano. Edino kjer so imeli prednost je bilo pri izhodu iz ovinka na daljše ravnine. Tam so mi malo uhajali.
Primož Five napisal/-a:Potem si zadovoljen z avtom kar se tiče lege in performansov?
Super je. Kot sem napisal, (predvsem) na mokrem sicer odnese rit ampak k sreči mi to ni tuje, pospešuje lepo (vedno je premalo ampak recimo, da gre dobro), bremze zdržijo moj tempo (kljub temu, da so že na koncu), podvozje pa je stabilno, brez nagibanja ali celo zvijanja karoserije. Edino kar sem pogrešal pri vožnji skozi ovinke je bila špera.

Ko sem na določenih smotanih/zaprtih ovinkih hotel pohoditi do konca je avto začel kopati in ni pospeševal optimalno. Špera je pa draga...

Z njo bi bil pa avto čisto nor. Res pa bi najbrž prednji konec toliko bolj vlekel, da bi rit še bolj plesala. Skratka dal bi mu 85%, še je nekaj prostora za izboljšave.