Clio RS 182

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Waxxx
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a Waxxx »

Symon napisal/-a:
Waxxx napisal/-a:Sam da si kompresirane minije klatu! :twisted:
No, no. :lol: Saj so Minijevci kr face. 8)
Sej se gre samo za zdravo tekmovalnost, in informacija iz prve roke o medsebojni primerjavi! :wink:

Otročje prepucavanje in blatenje tujih znamk smo že zdavni prerasli! :P
Slika
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

Potem si zadovoljen z avtom kar se tiče lege in performansov?
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

Waxxx napisal/-a:Sej se gre samo za zdravo tekmovalnost, in informacija iz prve roke o medsebojni primerjavi! :wink:

Otročje prepucavanje in blatenje tujih znamk smo že zdavni prerasli! :P
Tako se govori. Sam sem preizkusil že nekaj avtov in naredil nekaj zanimivih preskokov tako, da se ne obremenjujem več z znamkami saj ima vsaka pluse in minuse. Lahko pa rečem, da vsaj danes sem kar sledil Minijem. Ne morem pa trditi, da je avto boljši, mogoče je samo šofer bil bolj usekan. :lol: Sam sem zaviral dosti kasneje kot oni (nekajkrat res pozno in sem šel čez ovinke z veeelikooo oversteera :lol: ) v samih ovinkih sem brez težav vozil po njihovi liniji z manj gasa kot, če ne bi bili pred mano. Edino kjer so imeli prednost je bilo pri izhodu iz ovinka na daljše ravnine. Tam so mi malo uhajali.
Primož Five napisal/-a:Potem si zadovoljen z avtom kar se tiče lege in performansov?
Super je. Kot sem napisal, (predvsem) na mokrem sicer odnese rit ampak k sreči mi to ni tuje, pospešuje lepo (vedno je premalo ampak recimo, da gre dobro), bremze zdržijo moj tempo (kljub temu, da so že na koncu), podvozje pa je stabilno, brez nagibanja ali celo zvijanja karoserije. Edino kar sem pogrešal pri vožnji skozi ovinke je bila špera. :roll: Ko sem na določenih smotanih/zaprtih ovinkih hotel pohoditi do konca je avto začel kopati in ni pospeševal optimalno. Špera je pa draga... :( Z njo bi bil pa avto čisto nor. Res pa bi najbrž prednji konec toliko bolj vlekel, da bi rit še bolj plesala. Skratka dal bi mu 85%, še je nekaj prostora za izboljšave.
Uporabniški avatar
Symon

Danes sem dal čez podaljšanje registracije in zavarovanja (tehničnega še ne rabim) in nove LJ tablice sem kupil. Agentka je izračunala in začudeno rekla "tole pa neki ne štima, je preveč €" (ona ima dCi-ja). Pa je kr štimalo ker ni opazila, da imam 132kW. :lol: Po nekaj minutah je le prišla k sebi.
Pa Sava S3 so danes namontirane na zimske alu feltne od Cliota 16V in to na čisto novi mašini, sem bil takorekoč prva stranka. 8) Gor gredo do 15. ali pa prej, če bo sneg. To bo šele malo pilo ker bodo eno colo manjše gume pa 1cm ožje. :lol:
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

Boljše zimske gume bi lahko privoščil avtu :lol:
Uporabniški avatar
robi1000
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a robi1000 »

Symon napisal/-a:Agentka je izračunala in začudeno rekla "tole pa neki ne štima, je preveč €" (ona ima dCi-ja). Pa je kr štimalo ker ni opazila, da imam 132kW. :lol: Po nekaj minutah je le prišla k sebi.
Ha ha, isto se je zgodilo meni, ko sem registriral AX-a. So malo pisano gledali kako visoka je registracija za tako staro škatlo. Kaj bi šele bilo če bi me obrali na dejanske konje (Sport namesto GT). :lol:
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Slika
Uporabniški avatar
mm46

Odgovor Napisal/-a mm46 »

mloncar napisal/-a:Boljše zimske gume bi lahko privoščil avtu :lol:
Sem ravno hotu isto napisat :D
Uporabniški avatar
Symon

:lol: Jah kvapajazst vem, prijatelj jih je imel na 330 konjskem 200SXu in je bil zadovoljen, oziroma še je živ. Upam, da bodo za silo. :oops:
Uporabniški avatar
Bela

Odgovor Napisal/-a Bela »

Fantje ne podcenjevt save eskimo s3 :twisted:
Uporabniški avatar
NejcZ
Kraj: Mozirje

Odgovor Napisal/-a NejcZ »

Ne podcenjujem, sem pa razočaran nad njo :) Prov bedno se je zdaj vozit skos krneki drsi ko sem se prej z letnimi tudi po mokrem brez problema peljal :lol: Edino kar je, za v sneg je vredu..
Uporabniški avatar
MuRiCi
Kraj: Kärnten

Odgovor Napisal/-a MuRiCi »

NejcZ napisal/-a:Ne podcenjujem, sem pa razočaran nad njo :) Prov bedno se je zdaj vozit skos krneki drsi ko sem se prej z letnimi tudi po mokrem brez problema peljal :lol: Edino kar je, za v sneg je vredu..
Ah dajte no,zdaj pa že malo pretiravate s tem,mam čisto nove s3,pa se čist normalno vozim z njimi,pa nič ne spodrsuje,odnaša itd,itd.......pa je zadnje dni sam dž :wink: :wink:
Uporabniški avatar
NejcZ

Sej če se čist obično voziš je vsaka guma verjetno vredu... js ne vozim hitro in se precej držim omejitev edino ovinke malo hitreje jemljem.. pa se precej pozna da je to poceni guma in ni za take fore :lol: Saj je nebi nikoli namontiral a kaj ko sem zraven avta dobil gume k so še dobre za 3 zime.. bom delal na tem da jih to zimo znucam da bom mel izgovor da lahko boljše kupim drugo leto :)
Uporabniški avatar
Symon

Ne upam se peljati, tako ste me prestrašili. :lol:
Uporabniški avatar
NejcZ

Ma sam mal merkej.. ker to kr plava ko mal sučeš ko je mokr :lol:
bistvu če dobro pomislim zadnjič sem z maminim Cliotom šel malo po snegu isto z to Savo.. še tam niso kaj prida :lol:
Uporabniški avatar
Symon

Ja to je jeba ja. Ko sem kupil Cliota sem poslušal kako je to krš. Zdaj, ko sem kupil gume poslušam kolk so to krš. Očitno nimam sreče. :lol:
Zaklenjeno