Danes sem pa nabavil se nove brisalce, ene fake bosch v Leclercu
Zdaj se bo pa treba se oboje spravit zamenjat na avtu (v bliznji prihodnosti)

Pa ne pozabit plastičnik čepkov pobrat iz metlic dol, ane Jurrejurre napisal/-a:hja, jaz sem tud razmisljal pa sem se za te odlocil. So pa res na gume-direkt vredestein 7€ cenej od continentalk, zadnjic je bilo pa obratno (stalno spreminjajo cene).
Brisalce sem pa sprobal vceraj pa brisejo super in nic ne skripljejo, tako da ce kdo rab nove nj tece v leclerc.

Pejt danes za foro vprasat na parking ce je kej pod kamerami ... ce se pa ne motim ma pa varnostnik tam direkt okno na tist del parkinga ...jurre napisal/-a:ne cist zraven...
Zdaj mi je Urban reku, da je videl ene praske ko sva se dobila po sihtu, tako da mi je zgleda nekdo to na sihtu naredil pred Avtotehno![]()
sem bil danes na zavarovalnici, pa bom dal drug tedn avto zrihtat, bom ene 2-3 dni brez.
sam mu bo varko težil ker je napačno parkiran... oz ne sme bit tam parkiran ( sj biv tm parkeran k si ponavad ane na počez ? )RoZleht napisal/-a:Pejt danes za foro vprasat na parking ce je kej pod kamerami ... ce se pa ne motim ma pa varnostnik tam direkt okno na tist del parkinga ...jurre napisal/-a:ne cist zraven...
Zdaj mi je Urban reku, da je videl ene praske ko sva se dobila po sihtu, tako da mi je zgleda nekdo to na sihtu naredil pred Avtotehno![]()
sem bil danes na zavarovalnici, pa bom dal drug tedn avto zrihtat, bom ene 2-3 dni brez.