Clio II ph2 1.5 dCi, l.'04 - blue dCi by jurre - prodan

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

vceraj sem dobil zimske copatke za moj avto (zahvale pro2type-u) :D Nabavil sem Continental TS 790, dimenzije 185/55 R15. Naj bi se dobro obnesle, bomo pa vidl (je rekel slep :lol: )

Slika

Danes sem pa nabavil se nove brisalce, ene fake bosch v Leclercu :D Glede na to, da so bili prejsni podobni in so zdrzali ene 3 leta, upam da bodo teli vsaj polovico tega.

Zdaj se bo pa treba se oboje spravit zamenjat na avtu (v bliznji prihodnosti) :lol:
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Jaz bom pa vrjetno vzel Vredestain. Preveč jo hvalijo pa še draga ni tak :D
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
jurre

hja, jaz sem tud razmisljal pa sem se za te odlocil. So pa res na gume-direkt vredestein 7€ cenej od continentalk, zadnjic je bilo pa obratno (stalno spreminjajo cene).

Brisalce sem pa sprobal vceraj pa brisejo super in nic ne skripljejo, tako da ce kdo rab nove nj tece v leclerc. :)
Uporabniški avatar
jero_13

Odgovor Napisal/-a jero_13 »

jurre napisal/-a:hja, jaz sem tud razmisljal pa sem se za te odlocil. So pa res na gume-direkt vredestein 7€ cenej od continentalk, zadnjic je bilo pa obratno (stalno spreminjajo cene).

Brisalce sem pa sprobal vceraj pa brisejo super in nic ne skripljejo, tako da ce kdo rab nove nj tece v leclerc. :)
Pa ne pozabit plastičnik čepkov pobrat iz metlic dol, ane Jurre :D
Slika

Drive it like you stole it.

Član Renault kluba Slovenije
Uporabniški avatar
jurre

tako tako :lol:
Uporabniški avatar
jurre

par fotk sem ukradel Urbanu iz zakljucnega srecanja na Dolenjskem, da bo nekaj novih slik :D

Slika

Slika

Slika

mal pluzenja po travi :lol:

Slika

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar
jurre

hm...čuden današnji dan....zjutraj se zbudim in zagledam:
Slika

Ko pridem v Ljubljano seveda ni sledu o snegu. Po prihodu iz službe se odločim zamenjat gume, seveda me čakajo:
Slika

spravim nekako 8 gum v cliota (nobene ni blo v prtlažniku :lol: ) in se grem gužvat k vulkanizerju... Aja 8 gum zato ker so bile stare zimske za odpis, zraven sem imel pa še nove.

in ko končno pridem na vrsto, ga zapeljem na dvigalo in grem na drugo stran zložit gume vn pa zagledam desno stran avta:
blatnik:
Slika

sprednja vrata:
Slika

zadnja vrata
Slika

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

očitno mi ga je moral nekdo popraskat ko sem ga pustil v vrsti pri vulkanizerju...mora človk res stalno bit pr avtu :mad:
Jutr grem na zavarovalnico, ker imam itak ful kasko.

Gume so po prvih kilometrih zaenkrat ok, sam mehke so 15x bolj kot letne..avto kar plava :lol:
Zadnjič spremenil jurre, dne 04 Nov 2009, 00:48, skupaj popravljeno 4 krat.
Uporabniški avatar
gaši
Kraj: Šentilj

Odgovor Napisal/-a gaši »

:x grdo si ti ga porajsali pm
Uporabniški avatar
Aleen

Odgovor Napisal/-a Aleen »

:smt037 :smt037 :smt037 :smt037 Upam da cim preh zrihtaš ... :roll: :roll:
RENAULT Sport
Slika
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Uf, so ga kr popraskali. Pri nas ne bo nikdar konc te faušarije.
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Škoda, da ga nisi dobil med delom :smt038
A nisi bil pri avtu, ko si čakal pri vulkanizerju?
Slika
Uporabniški avatar
jurre

ne cist zraven...
Zdaj mi je Urban reku, da je videl ene praske ko sva se dobila po sihtu, tako da mi je zgleda nekdo to na sihtu naredil pred Avtotehno :roll:

sem bil danes na zavarovalnici, pa bom dal drug tedn avto zrihtat, bom ene 2-3 dni brez.
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

jurre napisal/-a:ne cist zraven...
Zdaj mi je Urban reku, da je videl ene praske ko sva se dobila po sihtu, tako da mi je zgleda nekdo to na sihtu naredil pred Avtotehno :roll:

sem bil danes na zavarovalnici, pa bom dal drug tedn avto zrihtat, bom ene 2-3 dni brez.
Pejt danes za foro vprasat na parking ce je kej pod kamerami ... ce se pa ne motim ma pa varnostnik tam direkt okno na tist del parkinga ...
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Pa to ti je nekdo zanalašč podrajsav. Saj se pa vidi. X ti kr tak nebi naredo če nebi hoto to naredit :)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

RoZleht napisal/-a:
jurre napisal/-a:ne cist zraven...

Pejt danes za foro vprasat na parking ce je kej pod kamerami ... ce se pa ne motim ma pa varnostnik tam direkt okno na tist del parkinga ...
sam mu bo varko težil ker je napačno parkiran... oz ne sme bit tam parkiran ( sj biv tm parkeran k si ponavad ane na počez ? )
pa tut nevem če ti bojo kar dali na vpogled kamero... edino če bi policijo klical itd..
Slika
Zaklenjeno