Tezava z sklopko Laguna II Letnik 03

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Dogiy
Kraj: Slovenj Gradec

Tezava z sklopko Laguna II Letnik 03

Odgovor Napisal/-a Dogiy »

Imam tezavo z sklopko ko je auto prizgan mi noce v brzino pedalka sklopke je skoraj na podnu čisto malo grabi pa sem menju ze olje v menjalniku ter cilinder sklopke in fedro ampak do zdj nic boljse.Prosim da gdo pomaga če je imel isti problem.Lp
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Re: Tezava z sklopko Laguna II Letnik 03

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

Dogiy napisal/-a:Imam tezavo z sklopko ko je auto prizgan mi noce v brzino pedalka sklopke je skoraj na podnu čisto malo grabi pa sem menju ze olje v menjalniku ter cilinder sklopke in fedro ampak do zdj nic boljse.Prosim da gdo pomaga če je imel isti problem.Lp
A si pedalko sklopke pregledal oziroma menjal?
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Dogiy

Re: Tezava z sklopko Laguna II Letnik 03

Tommy30 napisal/-a:
Dogiy napisal/-a:Imam tezavo z sklopko ko je auto prizgan mi noce v brzino pedalka sklopke je skoraj na podnu čisto malo grabi pa sem menju ze olje v menjalniku ter cilinder sklopke in fedro ampak do zdj nic boljse.Prosim da gdo pomaga če je imel isti problem.Lp
A si pedalko sklopke pregledal oziroma menjal?
Sm pregledu ksm menju fedro pa zgleda vse vredu sam nvm no neki more bit zdj nvm aje mogoč kj z menjalnikom narobe kr okol pedalke sm vse probu ze.Lp
Uporabniški avatar
mikula

Odgovor Napisal/-a mikula »

Obrni se na uradni servis, meni so zamenjali cilinder na pedalu sklopke brezplačno-serijska napaka.
Lep pozdrav Marjan
Dogiy

mikula napisal/-a:Obrni se na uradni servis, meni so zamenjali cilinder na pedalu sklopke brezplačno-serijska napaka.
Hm seriska napaka kako pa to dso zastonj zamenjal asi nou auto pr njih kupu al kako?Kajti js sm cilinder ze menju ampk je spet isti problem.
Uporabniški avatar
mikula

Odgovor Napisal/-a mikula »

Ne, avto je bil kupljen rabljen v Nemčiji.
Lep pozdrav Marjan
Odgovori