Tezava z sklopko Laguna II Letnik 03
Tezava z sklopko Laguna II Letnik 03
Imam tezavo z sklopko ko je auto prizgan mi noce v brzino pedalka sklopke je skoraj na podnu čisto malo grabi pa sem menju ze olje v menjalniku ter cilinder sklopke in fedro ampak do zdj nic boljse.Prosim da gdo pomaga če je imel isti problem.Lp
Re: Tezava z sklopko Laguna II Letnik 03
A si pedalko sklopke pregledal oziroma menjal?Dogiy napisal/-a:Imam tezavo z sklopko ko je auto prizgan mi noce v brzino pedalka sklopke je skoraj na podnu čisto malo grabi pa sem menju ze olje v menjalniku ter cilinder sklopke in fedro ampak do zdj nic boljse.Prosim da gdo pomaga če je imel isti problem.Lp
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Re: Tezava z sklopko Laguna II Letnik 03
Sm pregledu ksm menju fedro pa zgleda vse vredu sam nvm no neki more bit zdj nvm aje mogoč kj z menjalnikom narobe kr okol pedalke sm vse probu ze.LpTommy30 napisal/-a:A si pedalko sklopke pregledal oziroma menjal?Dogiy napisal/-a:Imam tezavo z sklopko ko je auto prizgan mi noce v brzino pedalka sklopke je skoraj na podnu čisto malo grabi pa sem menju ze olje v menjalniku ter cilinder sklopke in fedro ampak do zdj nic boljse.Prosim da gdo pomaga če je imel isti problem.Lp