težava z prtljažnikom...megan 2004

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
rajko73
Kraj: Mozirje / Celje

težava z prtljažnikom...megan 2004

Odgovor Napisal/-a rajko73 »

sm dal avto na servis, da mi pogledajo kaj je narobe, da se mi vrata prtljažnika ne odpirajo, pa so mi javili da je ''crknu'' en računalnik potovalnega prostora, za pridobitev napake bi mi pa zaračunali 80€, delo+računalnik pa 360€..tk po pravici se mi zdi, da bi me radi krepko ''odrli'' ker sem laik, pa me verjetno lahk peljejo žejnega preko vode; mam pa megana 1,5 dci, letnik 2004

zanima me vaše mnenje, oziroma kdo bi mi lahko pomagal, sm pa iz celja

thanks
Uporabniški avatar
F3KO

Odgovor Napisal/-a F3KO »

zvedi točno kaj je crknilo, če sploh kaj je, pa pelji k lokalnemu mehaniku, mu povej kje je napaka, pa ti bo on popravil v najboljšem primeru za četrt cene.

lp
Uporabniški avatar
vepar
Kraj: nm

Odgovor Napisal/-a vepar »

možno da je tipka šla...
vel satis 2.2dci privilege fahrer----hvalabogu nič več :D
rajko73

sej to nameravam, sam problem je ker mi hočejo 80€ zaračunat za nekaj kar verjetn niso porabili več kot 10 min, men pa govorijo da so prekopali cel avto; s čimer se ne strinjam.

najraje vzamem avto in se nikoli več ne prikažem pri njih. samo kako dobiti avto brez plačila. najbolj me jezi to ker so vsi ti pooblaščeni servisi zelo prežrtni. lahko ti reče da je crknilo, v bistvu pa najbrž popravijo oz.menjajo za min. stroške

lp
lazo23

Odgovor Napisal/-a lazo23 »

Sem imel isti problem pač pritlažnjik se mi uzadi ni odklepu, sm šou k kolegu ki dela na renoju in mi je stvar odklenu od znotraj potli mi je tisto tipko razdru pa mal podmazu k je mal zarustal in to je to stvar laufa že dve leti brez problema, aja še to sm pozabu prej sm pa šou tudi na en uradni reno servis pa so mi rekl da je šla tipka drekači eni tko da kolegu sm dal 10 eur za 15 minut dela in to je to ....
rajko73

haha

so mi rekli če ne plačam, da mi ne dajo avta...si slišal to..

kake bedne ima ta reno!
rajko73

a ve kdo kk se tej zadevi uradno reče?
Uporabniški avatar
Bor
Kraj: Tabor

Odgovor Napisal/-a Bor »

Kokr vem je problem samo v tipki na prtlažniku. Nova mislim, da stane okol 30e ( ne me za besedo držat ).
Odgovori