sm dal avto na servis, da mi pogledajo kaj je narobe, da se mi vrata prtljažnika ne odpirajo, pa so mi javili da je ''crknu'' en računalnik potovalnega prostora, za pridobitev napake bi mi pa zaračunali 80€, delo+računalnik pa 360€..tk po pravici se mi zdi, da bi me radi krepko ''odrli'' ker sem laik, pa me verjetno lahk peljejo žejnega preko vode; mam pa megana 1,5 dci, letnik 2004
zanima me vaše mnenje, oziroma kdo bi mi lahko pomagal, sm pa iz celja
thanks
težava z prtljažnikom...megan 2004
sej to nameravam, sam problem je ker mi hočejo 80€ zaračunat za nekaj kar verjetn niso porabili več kot 10 min, men pa govorijo da so prekopali cel avto; s čimer se ne strinjam.
najraje vzamem avto in se nikoli več ne prikažem pri njih. samo kako dobiti avto brez plačila. najbolj me jezi to ker so vsi ti pooblaščeni servisi zelo prežrtni. lahko ti reče da je crknilo, v bistvu pa najbrž popravijo oz.menjajo za min. stroške
lp
najraje vzamem avto in se nikoli več ne prikažem pri njih. samo kako dobiti avto brez plačila. najbolj me jezi to ker so vsi ti pooblaščeni servisi zelo prežrtni. lahko ti reče da je crknilo, v bistvu pa najbrž popravijo oz.menjajo za min. stroške
lp
Sem imel isti problem pač pritlažnjik se mi uzadi ni odklepu, sm šou k kolegu ki dela na renoju in mi je stvar odklenu od znotraj potli mi je tisto tipko razdru pa mal podmazu k je mal zarustal in to je to stvar laufa že dve leti brez problema, aja še to sm pozabu prej sm pa šou tudi na en uradni reno servis pa so mi rekl da je šla tipka drekači eni tko da kolegu sm dal 10 eur za 15 minut dela in to je to ....