Ventilar meet

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Odgovori
Uporabniški avatar
Ziiga
Kraj: Ljubljana Bežigrad

Odgovor Napisal/-a Ziiga »

sploh so pa ventilarji velik bl rojeni z slalom kt pa dirke na Grobniku :)
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Ja kaj zdej za Grobnik?Kdaj je glavno dogajanje?4. al 5.?
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Uporabniški avatar
XiWang

Odgovor Napisal/-a XiWang »

kdo od ventilerjev gre potem dol?
ne hiti počasi....
Uporabniški avatar
Kiko
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a Kiko »

1. Kiko (Krsko - Zagreb - Karlovac - Grobnik)
2.nightmare(Postojna-Ilirska Bistrica-...)
3.clio988 (ilirska bistrica-garmin navigacija-grobnik) :D[/quote]
Slika
Uporabniški avatar
Kiko
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a Kiko »

Ajde Ventilarji! Gremo na panoramsko vožnjo! :)

KLIK

:wink:
Slika
Uporabniški avatar
ktomass

Odgovor Napisal/-a ktomass »

Ufff... nekak mi časovno ne bo zneslo.. rabim narest priprave za šolo za 14 dni naprej, ker pičim v Frankfurt prihodnji vikend... tko da verjetno ne bo šlo.. je pa res, da se mi nekak v tej drvarnici :) ne vozi do Prekmurja in nazaj :) če bi že šel bi šel s FOcusom (kar pa najbrž ni ravno primerno) :D
Uporabniški avatar
paloma

Odgovor Napisal/-a paloma »

ktomass napisal/-a:Ufff... nekak mi časovno ne bo zneslo.. rabim narest priprave za šolo za 14 dni naprej, ker pičim v Frankfurt prihodnji vikend... tko da verjetno ne bo šlo.. je pa res, da se mi nekak v tej drvarnici :) ne vozi do Prekmurja in nazaj :) če bi že šel bi šel s FOcusom (kar pa najbrž ni ravno primerno) :D
mislm ti pa si ej...nevem kaj si kupu cliota k tok pluvaš po njemu :roll: :roll:
Uporabniški avatar
ktomass

paloma napisal/-a: mislm ti pa si ej...nevem kaj si kupu cliota k tok pluvaš po njemu :roll: :roll:
?? kje maš pa ti tle problem?? Pač ni mi za delat z njim 500km v enem dnevu po SLO gor in dol (nekak udobje ni ravno tam kjer bi si človek želel za tovrstne aktivnosti). Za ta namen imam doma drug avto... Clio je super za tisto za kar sem si ga kupil (in to je vsake tolk se zapeljat na kakšen track day ali kakšno ničlo na rallyju)... res ne vidim, kje bi lahko bila tukaj težava... razen mogoče v tem, da nisem slep in gluh ko gre beseda o avtomobilih in da obstaja zame na tem svetu še kaj drugega kot Renault? :roll: :roll:
Uporabniški avatar
Ziiga
Kraj: Ljubljana Bežigrad

Odgovor Napisal/-a Ziiga »

se popolnoma strinjam s kristjanom. ampak fantje, lah bi začel spet mislt na kšn ventilar meet pred zimo a? :)
Uporabniški avatar
ktomass

Ziiga napisal/-a:se popolnoma strinjam s kristjanom. ampak fantje, lah bi začel spet mislt na kšn ventilar meet pred zimo a? :)
oz. dokler še ni snega/mraza/mokrote v izobilju :) Jest sem načeloma za... sam bi mi ustrezalo če je kje v LJ ali bližnji okolici (oz v smeri proti Primorski oz Idriji 8) ); ceste so tam okrog namreč ravno taprave za tele avtomobilčke :)
Uporabniški avatar
Waxxx
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a Waxxx »

ktomass napisal/-a:
Ziiga napisal/-a:se popolnoma strinjam s kristjanom. ampak fantje, lah bi začel spet mislt na kšn ventilar meet pred zimo a? :)
oz. dokler še ni snega/mraza/mokrote v izobilju :) Jest sem načeloma za... sam bi mi ustrezalo če je kje v LJ ali bližnji okolici (oz v smeri proti Primorski oz Idriji 8) ); ceste so tam okrog namreč ravno taprave za tele avtomobilčke :)
Zanimivo, vsak bi mel meet "pred hišo". :roll:

Pol je najbolje da se dobimo vsi skup doma na msnju znotraj enga pogovora, vsak si odpre svoj pir/sok, naroči pico na dom, pa je! :?
Slika
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

ktomass bistvo takih meetov je klapa in ena panoramska vožnja brez divjanja, tiste ceste če ne poznaš je brez veze tišat, sem se štiri leta tja v šolo vozil in vem kako to gre 8)

drugač pa ne smeš mislit samo na svojo rit, niso vsi iz Ljubljane!! :roll:
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
Uporabniški avatar
Spidojc

Odgovor Napisal/-a Spidojc »

Ja jest bi šu v nedeljo na panoramsko, zdej pa če bo vreme pa če bi šu še kdo po tastari cesti....
Slika
Uporabniški avatar
schkorc
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a schkorc »

Mi imamo 11.10. na poligonu v Šempetru kot vedno dosedaj med drugim tudi "lokalni ventilar meet" in "lokalni Renault meet". Brez večjih težav se lahko beseda "lokalni" spusti in tako postane splošni meet :D.

LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Odgovori