Ventilar meet
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
mislm ti pa si ej...nevem kaj si kupu cliota k tok pluvaš po njemuktomass napisal/-a:Ufff... nekak mi časovno ne bo zneslo.. rabim narest priprave za šolo za 14 dni naprej, ker pičim v Frankfurt prihodnji vikend... tko da verjetno ne bo šlo.. je pa res, da se mi nekak v tej drvarnicine vozi do Prekmurja in nazaj
če bi že šel bi šel s FOcusom (kar pa najbrž ni ravno primerno)
?? kje maš pa ti tle problem?? Pač ni mi za delat z njim 500km v enem dnevu po SLO gor in dol (nekak udobje ni ravno tam kjer bi si človek želel za tovrstne aktivnosti). Za ta namen imam doma drug avto... Clio je super za tisto za kar sem si ga kupil (in to je vsake tolk se zapeljat na kakšen track day ali kakšno ničlo na rallyju)... res ne vidim, kje bi lahko bila tukaj težava... razen mogoče v tem, da nisem slep in gluh ko gre beseda o avtomobilih in da obstaja zame na tem svetu še kaj drugega kot Renault?paloma napisal/-a: mislm ti pa si ej...nevem kaj si kupu cliota k tok pluvaš po njemu![]()
oz. dokler še ni snega/mraza/mokrote v izobiljuZiiga napisal/-a:se popolnoma strinjam s kristjanom. ampak fantje, lah bi začel spet mislt na kšn ventilar meet pred zimo a?
Zanimivo, vsak bi mel meet "pred hišo".ktomass napisal/-a:oz. dokler še ni snega/mraza/mokrote v izobiljuZiiga napisal/-a:se popolnoma strinjam s kristjanom. ampak fantje, lah bi začel spet mislt na kšn ventilar meet pred zimo a?Jest sem načeloma za... sam bi mi ustrezalo če je kje v LJ ali bližnji okolici (oz v smeri proti Primorski oz Idriji
); ceste so tam okrog namreč ravno taprave za tele avtomobilčke
Pol je najbolje da se dobimo vsi skup doma na msnju znotraj enga pogovora, vsak si odpre svoj pir/sok, naroči pico na dom, pa je!
- Primož Five
- Kraj: Logatec
Mi imamo 11.10. na poligonu v Šempetru kot vedno dosedaj med drugim tudi "lokalni ventilar meet" in "lokalni Renault meet". Brez večjih težav se lahko beseda "lokalni" spusti in tako postane splošni meet
.
LP, Primož
LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si