Nevem še točno kaj je, samo dozdeva se mi . Drug teden bomo razdrli in zrihtali ( upam
Clio II ph1 1.4 Prodam Gewinde (NOVE)
ja lahk da ko so ležaje menjal na servisu da so pozabli dat one rinke ki preprečujejo ležaju da bi ven zlezu not. In zdej je zlezu ven in nekje riba zato se pri hitrejših obratih koles čuje kot pisk, pri manjših pa škrta...
Nevem še točno kaj je, samo dozdeva se mi . Drug teden bomo razdrli in zrihtali ( upam
) 
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
če boš samo podlago menjal moraš dat kazalce dol in s tem tudi sprostiš fedro in jih zasuče tako da je pol ful teško naštimat nazaj da ti prav kažejo, ubistvu moraš potem cel števec razdret če hočeš popravit... če ti sloh uspe popraviti!!!kmetek napisal/-a:Si mogoče iskal kje samo belo podlago? Jaz bi samo podlago rabu, pa je ni nikjer za dobit
pa če že greš menjat se ti bol splača da po odpadih pogledaš pa dobiš števec že originalni z belo podlago za clia in samo zamenjaš!
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
mali pr tvojih števcih ni fedre, ker imaš eletrosnki števc, si tud ki vidu kako zajlo ko si deval narazen???Sash napisal/-a:če boš samo podlago menjal moraš dat kazalce dol in s tem tudi sprostiš fedro in jih zasuče tako da je pol ful teško naštimat nazaj da ti prav kažejo, ubistvu moraš potem cel števec razdret če hočeš popravit... če ti sloh uspe popraviti!!!kmetek napisal/-a:Si mogoče iskal kje samo belo podlago? Jaz bi samo podlago rabu, pa je ni nikjer za dobit![]()
pa če že greš menjat se ti bol splača da po odpadih pogledaš pa dobiš števec že originalni z belo podlago za clia in samo zamenjaš!
To sploh ni problem, sem že parkrat razdrl števec. SAmo točno moreš vedet kje so kazalci ko ni kontakta in jih samo lepo daš nazaj, če niso ok, jih pa popaviš. Magar jih slikaš ko maš kontakt pa pol glede na sliko nazaj daš. Bolj je problem podlogo dobit kot pa zmontirat
Ima Megane mogoče enako?
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
ja megane ima isti števc samo zgoren del to se pravi črn del z setklom je drgačen, ker clio ma malo zaobljeno, pa se samo ta zamenja, vse ostalo je isto npr konektorji, pa na odpadu najdeš nek števc z belim podlagim po 15€, sam je fajn prej ga stestirat pa pogledat kolk ima prefuranih, ker da ne boš dobil enga pa bi mel več km kot jih maš sedaj, lh pa naletiš na enga pa maš manj:Pkmetek napisal/-a:To sploh ni problem, sem že parkrat razdrl števec. SAmo točno moreš vedet kje so kazalci ko ni kontakta in jih samo lepo daš nazaj, če niso ok, jih pa popaviš. Magar jih slikaš ko maš kontakt pa pol glede na sliko nazaj daš. Bolj je problem podlogo dobit kot pa zmontiratIma Megane mogoče enako?