Clio II ph1 1.4 Prodam Gewinde (NOVE)

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
Sash
Kraj: Šempeter pri Celju

Odgovor Napisal/-a Sash »

ja lahk da ko so ležaje menjal na servisu da so pozabli dat one rinke ki preprečujejo ležaju da bi ven zlezu not. In zdej je zlezu ven in nekje riba zato se pri hitrejših obratih koles čuje kot pisk, pri manjših pa škrta... :roll:
Nevem še točno kaj je, samo dozdeva se mi . Drug teden bomo razdrli in zrihtali ( upam :cry: ) :wink:
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

No ležaj brez rinke sigurn ni vn zlezu,to si lahk brez skrbi. :wink:
Uporabniški avatar
Sash

evo zmontirani so novi števci... beli, so pa od megana 1 faza 2 1.9dti
terba je bilo zamenjati zadnji del števca in pa steklo, 5 min dela...
slike pa bom dau ju3 gor!!

"stare" števce z črno podlago pa prodam!
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Si mogoče iskal kje samo belo podlago? Jaz bi samo podlago rabu, pa je ni nikjer za dobit :roll:
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
doctor10

Odgovor Napisal/-a doctor10 »

nas je več takih :D
Uporabniški avatar
Sash

kmetek napisal/-a:Si mogoče iskal kje samo belo podlago? Jaz bi samo podlago rabu, pa je ni nikjer za dobit :roll:
če boš samo podlago menjal moraš dat kazalce dol in s tem tudi sprostiš fedro in jih zasuče tako da je pol ful teško naštimat nazaj da ti prav kažejo, ubistvu moraš potem cel števec razdret če hočeš popravit... če ti sloh uspe popraviti!!! :roll: :wink:

pa če že greš menjat se ti bol splača da po odpadih pogledaš pa dobiš števec že originalni z belo podlago za clia in samo zamenjaš!
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
jufek

Odgovor Napisal/-a jufek »

Sash napisal/-a:
kmetek napisal/-a:Si mogoče iskal kje samo belo podlago? Jaz bi samo podlago rabu, pa je ni nikjer za dobit :roll:
če boš samo podlago menjal moraš dat kazalce dol in s tem tudi sprostiš fedro in jih zasuče tako da je pol ful teško naštimat nazaj da ti prav kažejo, ubistvu moraš potem cel števec razdret če hočeš popravit... če ti sloh uspe popraviti!!! :roll: :wink:

pa če že greš menjat se ti bol splača da po odpadih pogledaš pa dobiš števec že originalni z belo podlago za clia in samo zamenjaš!
mali pr tvojih števcih ni fedre, ker imaš eletrosnki števc, si tud ki vidu kako zajlo ko si deval narazen???
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator

To sploh ni problem, sem že parkrat razdrl števec. SAmo točno moreš vedet kje so kazalci ko ni kontakta in jih samo lepo daš nazaj, če niso ok, jih pa popaviš. Magar jih slikaš ko maš kontakt pa pol glede na sliko nazaj daš. Bolj je problem podlogo dobit kot pa zmontirat :roll: Ima Megane mogoče enako?
jufek

Odgovor Napisal/-a jufek »

kmetek napisal/-a:To sploh ni problem, sem že parkrat razdrl števec. SAmo točno moreš vedet kje so kazalci ko ni kontakta in jih samo lepo daš nazaj, če niso ok, jih pa popaviš. Magar jih slikaš ko maš kontakt pa pol glede na sliko nazaj daš. Bolj je problem podlogo dobit kot pa zmontirat :roll: Ima Megane mogoče enako?
ja megane ima isti števc samo zgoren del to se pravi črn del z setklom je drgačen, ker clio ma malo zaobljeno, pa se samo ta zamenja, vse ostalo je isto npr konektorji, pa na odpadu najdeš nek števc z belim podlagim po 15€, sam je fajn prej ga stestirat pa pogledat kolk ima prefuranih, ker da ne boš dobil enga pa bi mel več km kot jih maš sedaj, lh pa naletiš na enga pa maš manj:P
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator

Zanima me samo podlaga, mam že en viška števc gor. Za prevožene mi je pa vseeno, ko ga bom prodajal bom itak povedal realne, če že ne bom števca prevrtel 20kkm naprej da bo prav kazal :P
Uporabniški avatar
Sash

gh
Zadnjič spremenil Sash, dne 04 Nov 2009, 20:03, skupaj popravljeno 2 krat.
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
Uporabniški avatar
_BosTeK_
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a _BosTeK_ »

auč :?
dr__de

Odgovor Napisal/-a dr__de »

kako pa da maš še haubo zvito? :o
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

tu je itak totalka.
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Kak te je pa lahko v križišču tak fejst odnesl ? Kolk si pa prpelo ? Upam da čimprej porihtaš.

LP
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Odgovori