No kot sem že povedal sem lastnik Lagune II 1.9dci, in zadnje par dni razmišljam o eni stvari, pa ne vem kaj bi. No kakorkoli, zadnjič sem iz nekih čudnih razlogov (pa tud ker sem mel cajt) šel ven jemat Intercooler, da ga očistim. No ugotovil sem da je nov, pravtako je turbina menjana tak da nisem mel kaj za pucat, sem pa ugoovil zakaj je Laguna II na AC ponoči pri konstantni hitrosti recimo 140km/h čist drug avto, kot pa ko se poleti v največji vročini čez mesto cijazim domov, klima dela na polno, hitrosti ni nobene, pa še takrat ko stisnem da bi kam skočil avto ne gre nikamor. Zakaj le, če so naredili Intercooler vmes med hladilnik klime (ki valda poleti v gužvi dela nenormalno in se greje) ter hladilnik vode ki pravtako ni niti malo hladen
Zdaj pa me zanima če je že kdo od vas razmišljal o tem, da bi ali kupil en IC od VW grupe (to je tak manjši ki je čist zase levo ali desno v kotu, ali pa kupil enga manjšega, ga dal spredaj pred kilerje in bi bila po moje zelo občutna razlika, recimo nekaj takega:
Je kdo kdaj poskušal kaj takega, razmišljal o čem takem, da ne odkrivam tople vode ali mogoče celo kaj zaserjem?
Vsakega odgovora bom vesel.
Lp,Aly
Honda Civic 1.4 EJ9 Zircon Blue Metallic. It's a limited edition colour, only made 500 of them for Europe.