Gretje kabine - pada temp. motorja
Gretje kabine - pada temp. motorja
Pozdrav!
Imam novega Kangooja 1.5 dci 105KM. Zanima me ali ma se kdo s taksno masino probleme, da mu pada temp. motorja, ko zalaufa gretje kabine? Toliko bolj pada kolikor pocasneje se vozim.
Na servisu pravijo, da je to normalno za dizle bla bla bla... kar pa ne verjamem. Ker ni moj prvi dizel.
To pomeni, da se avto niti po 50km, niti po 80 ali 100km ne segreje na delovno temperaturo, ce imam gretje do konca-
Imam novega Kangooja 1.5 dci 105KM. Zanima me ali ma se kdo s taksno masino probleme, da mu pada temp. motorja, ko zalaufa gretje kabine? Toliko bolj pada kolikor pocasneje se vozim.
Na servisu pravijo, da je to normalno za dizle bla bla bla... kar pa ne verjamem. Ker ni moj prvi dizel.
To pomeni, da se avto niti po 50km, niti po 80 ali 100km ne segreje na delovno temperaturo, ce imam gretje do konca-
Pozdravljeni
Ponavadi se to zgodi, ko zablokira termostat v odprtem položaju ( ali še huje, ga ni noter ).
Lep pozdrav
Ponavadi se to zgodi, ko zablokira termostat v odprtem položaju ( ali še huje, ga ni noter ).
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
ggorenc, pomoje je termostat hin 
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
kaj pa na bencinarjih .. a je to tut normalno.. laguna 95 letnik 1.8 RT
recimo dons zju3 se pelem na šiht ..mrzlo uzuni jst mam gretje .. pripeljem se do ljubljane avto še vedno ni ogret na delovno temperauturo in še vedno "vleče" zaug.. recimo da tm okol 1000rpm. Tko je vsako zimo OZ. vsakič ko je zunaj mrzlo in mi prižgem gretje.
če pa avto stoji na mestu ..se pa temperatura normalno dviguje in ventilator se tut normalno prižiga.
avto je biu 1x priklopljen na računalniku in je javil eno napako colant temeperature .. neki tazga če se ne motm .. to je blo že doug nazaj.. napake pa se ni dalo odpravit.
LP
recimo dons zju3 se pelem na šiht ..mrzlo uzuni jst mam gretje .. pripeljem se do ljubljane avto še vedno ni ogret na delovno temperauturo in še vedno "vleče" zaug.. recimo da tm okol 1000rpm. Tko je vsako zimo OZ. vsakič ko je zunaj mrzlo in mi prižgem gretje.
če pa avto stoji na mestu ..se pa temperatura normalno dviguje in ventilator se tut normalno prižiga.
avto je biu 1x priklopljen na računalniku in je javil eno napako colant temeperature .. neki tazga če se ne motm .. to je blo že doug nazaj.. napake pa se ni dalo odpravit.
LP
menjaj termostat, definitivno hin.Edoedo napisal/-a:kaj pa na bencinarjih .. a je to tut normalno.. laguna 95 letnik 1.8 RT
LP
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Reče se termostat. Glede na to koliko predvidevam poznaš zadeve raje pusti nekomu da ti to zamenja. Sam termostat je nekje dobrih 10€.
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Je, ker če je termostat skos odprt potem se mašina ne segreje na delovno temperaturo in zato dela gretje slabše. Sej da greje, samo ni vročega zraka kot mora bit.
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
To ti je termostat. Pride mislim da okoli 10€. Menjaj čim prej ker s tem uničuješ motor.
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG