Twingo 1.2 l.98 - Dancy`s twingo
Kaj vergla dolgo cajta pa ne prime al sploh ne obrne v prvo?
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Mislim da je pol to senzor mrtve točke al kk se že temu reče. Pride pa spodaj na menjalniku. Nekje je že napisano kk se to reši. Pride kot nek konektor (dve žičke not). Vzemeš ga vn pa spucaš. Pol bi moglo delat.
To je če ti avto ne da signala ko ključ obrneš. Če ti pa vergla pa ne prime pol ni to to. Če niso ble dolgo nazaj svečke menjane jih lhk menjaš (cca. 20€). Lahko da je tudi napaka na štarterju.
To je če ti avto ne da signala ko ključ obrneš. Če ti pa vergla pa ne prime pol ni to to. Če niso ble dolgo nazaj svečke menjane jih lhk menjaš (cca. 20€). Lahko da je tudi napaka na štarterju.
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Evo učer še en šok
stojim glih v koloni pred semaforjem in mi naenkrat twingota kr zmanka za sekundo, k da bi mu en moč vzel, pa ni crknu, potem spet normalno lavfa, čez par minutk pa kr naenkrat crkne na mestu, potem ga na hitr vžgem je mčkn trajal, ampak je hvalabogu vžgal
jaz res nevem kaj ga matra
Aja pa še zanima me, zakaj mi je kr naenkrat ročna spustila, prime res minimalno, pa k pelem, se sliš, da mi v bobnih neki drajsa, pa niso gume oz feltne, k nimajo kam drajsat pa nikjer ni nč pobran al pa podrajsan, tak bl kovinski zvok je
jaz res nevem kaj ga matra
Aja pa še zanima me, zakaj mi je kr naenkrat ročna spustila, prime res minimalno, pa k pelem, se sliš, da mi v bobnih neki drajsa, pa niso gume oz feltne, k nimajo kam drajsat pa nikjer ni nč pobran al pa podrajsan, tak bl kovinski zvok je
Glede tega da je kr tk crknu lahko da je motorček prostega teka. Kaj v prostem teku je normalno ali nemirno laufa?
Glede ročne so pa verjetno pakne popustile oz. se odlepile. Zato ti skos rajsa. Treba zadaj boben odpret pa zamenjat pakne. Ročne ne uporabljaj dokler tega ne zrihtaš ker ti lahko zadaj kolo zablokira.
Glede ročne so pa verjetno pakne popustile oz. se odlepile. Zato ti skos rajsa. Treba zadaj boben odpret pa zamenjat pakne. Ročne ne uporabljaj dokler tega ne zrihtaš ker ti lahko zadaj kolo zablokira.
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
schik napisal/-a:Glede tega da je kr tk crknu lahko da je motorček prostega teka. Kaj v prostem teku je normalno ali nemirno laufa?
Zdej kako lavfa kokr kdaj, ponavad mi je vedno lepo, brez da bi kej muksnu, zdej zadne čase se mi zdi, da ga mal matra, ampak ne zdej tok, da bi skos čudn lavfu, kokr ga prime, učeri je blo prvič, da mi je to naredu
Hm kaj pa če mam avto skos u klančku parkiran, pa morem met ročno