Twingo 1.2 l.98 - Dancy`s twingo

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Spidojc

Odgovor Napisal/-a Spidojc »

ne to leti na DenSi 8)
Slika
Uporabniški avatar
Dancy
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Dancy »

Vi se kr hecite :lol:
Uporabniški avatar
Dancy

No, da se po dolgem času mal oglasm v moji temi :) mam en problemček oz. mi jih dela moj twingo in sicer začel me je hecat pr vžigu, kr naenkrat noče več v prvo vžgat, ful traja, da se mi vžge :evil: prej nikol nobenih problemov zdej pa kr naenkrat. V čem bi bil lahko problem, mogoče svečke???
Uporabniški avatar
Ziiga
Kraj: Ljubljana Bežigrad

Odgovor Napisal/-a Ziiga »

navsezadne lah svečke, lahk pa senzor vztrajnika :wink: če ti bo kdo meru velja za zamaknjen konektor 250 ohmov +/-10 za vzporednga pa 230 +/- 10... le teh toleranc ne dosega lahko zajebava :)
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

slab aku ?
Slika
Uporabniški avatar
Dancy

ne ker je nov :wink:
Uporabniški avatar
Stupo

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Počakaš nekaj sekund ko daš kontakt in ga šele potem vžgeš?
Slika
Uporabniški avatar
Dancy

Ja počakam, ampak načeloma pr mojmu ni treba neki čakat, da lučke ugasnejo :?
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Kaj vergla dolgo cajta pa ne prime al sploh ne obrne v prvo?
Uporabniški avatar
Dancy

Kokr ga prime, včasih ga v prvo vžgem, sam mal traja, včasih morem 2x kluč obrnt, zdej mi zaenkrat spet normalno vžge :? sploh nevem kaj ga daje :oops:
Uporabniški avatar
schik

Mislim da je pol to senzor mrtve točke al kk se že temu reče. Pride pa spodaj na menjalniku. Nekje je že napisano kk se to reši. Pride kot nek konektor (dve žičke not). Vzemeš ga vn pa spucaš. Pol bi moglo delat.
To je če ti avto ne da signala ko ključ obrneš. Če ti pa vergla pa ne prime pol ni to to. Če niso ble dolgo nazaj svečke menjane jih lhk menjaš (cca. 20€). Lahko da je tudi napaka na štarterju.
Uporabniški avatar
Dancy

Evo učer še en šok :shock: stojim glih v koloni pred semaforjem in mi naenkrat twingota kr zmanka za sekundo, k da bi mu en moč vzel, pa ni crknu, potem spet normalno lavfa, čez par minutk pa kr naenkrat crkne na mestu, potem ga na hitr vžgem je mčkn trajal, ampak je hvalabogu vžgal :evil:

jaz res nevem kaj ga matra :?

Aja pa še zanima me, zakaj mi je kr naenkrat ročna spustila, prime res minimalno, pa k pelem, se sliš, da mi v bobnih neki drajsa, pa niso gume oz feltne, k nimajo kam drajsat pa nikjer ni nč pobran al pa podrajsan, tak bl kovinski zvok je :?
Uporabniški avatar
schik

Glede tega da je kr tk crknu lahko da je motorček prostega teka. Kaj v prostem teku je normalno ali nemirno laufa?
Glede ročne so pa verjetno pakne popustile oz. se odlepile. Zato ti skos rajsa. Treba zadaj boben odpret pa zamenjat pakne. Ročne ne uporabljaj dokler tega ne zrihtaš ker ti lahko zadaj kolo zablokira.
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Slišat je k da ti vžigalna tuljava zajebava. Kar se pa ročne tiče so ti pa vrjetno pakne šle...
Uporabniški avatar
Dancy

schik napisal/-a:Glede tega da je kr tk crknu lahko da je motorček prostega teka. Kaj v prostem teku je normalno ali nemirno laufa?
Glede ročne so pa verjetno pakne popustile oz. se odlepile. Zato ti skos rajsa. Treba zadaj boben odpret pa zamenjat pakne. Ročne ne uporabljaj dokler tega ne zrihtaš ker ti lahko zadaj kolo zablokira.

Zdej kako lavfa kokr kdaj, ponavad mi je vedno lepo, brez da bi kej muksnu, zdej zadne čase se mi zdi, da ga mal matra, ampak ne zdej tok, da bi skos čudn lavfu, kokr ga prime, učeri je blo prvič, da mi je to naredu :?

Hm kaj pa če mam avto skos u klančku parkiran, pa morem met ročno :?
Zaklenjeno