Komaj čakam da pacienta odpustijo iz bolnice da vidim končni izdelek operacije
Clio II 1.2, l.´01, konec zgodbe
Pacientu smo danes naravnali polomljene kosti, seveda na kmečki način, ampak, smo dobro nardili

Druga prtljažna vrata smo zmontirali, prav tako odbijač in polovili vse prevelike razmake, ter na fino naravnali nosilce odbijača. Slik tega postopka na žalost nimam
Smo pa ugotovili da bo treba najt stikalo za lučko v prtljažniku, ker jaz jo imam pri jezičku ki drži zaprta vrata, ta druga vrata pa nimajo žice do jezička in tudi luknja je 1cm manjša, tako da ne morim stlačit noter svojega in bo treba zadevo napeljat po italijansko. Zgleda da so Revozovi Clioti drugače narejeni kot drugi, kar mi ni všeč
Ko smo ugotovili da vse paše, smo vse kose še 1x spucali, pobrusili in mojster se je spravil na delo:

Rezultat:

Jutri pa šmigl party, tako da v petek bi mogla vsa ta plastika že dobit tapravo barvo
Evo pa še za primerjavo barve med mojim avtom in novimi vrati:

To je to, nadaljevanje sledi jutri, verjetno

Druga prtljažna vrata smo zmontirali, prav tako odbijač in polovili vse prevelike razmake, ter na fino naravnali nosilce odbijača. Slik tega postopka na žalost nimam
Ko smo ugotovili da vse paše, smo vse kose še 1x spucali, pobrusili in mojster se je spravil na delo:

Rezultat:

Jutri pa šmigl party, tako da v petek bi mogla vsa ta plastika že dobit tapravo barvo
Evo pa še za primerjavo barve med mojim avtom in novimi vrati:

To je to, nadaljevanje sledi jutri, verjetno
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Ne, ta vrata so od italijanskega Clio-ta ki je tak letnik kot cifre v tvojem nicku
Tako da imam 2 leti starejša vrata, šipo in motorček za brisalec, ostalo bo od mojga. Bo pa zunanji del kljuke v barvi avta, tako kot pri novejšem, samo krom Renault znaka ne bo
Sash sam res, glih amortizerje bi mel že vse porihtane za ta dnar kot me bo to pršlo. Upam da ga bo izučlo za naslednjič in če bo hotu bit mal nižji, nej od zdej naprej ostane tam kjer ga parkiram
Išče se pa mehanizem/senzor za lučko v prtljažniku ki ne pride pri jezičku na vratih, torej verjetno nekje na robu
Evo, pr zobarju smo bli, nafruštkal smo se, naspal se zahvaljujoč komarjem nismo, kaj pa zdej? Aja...šmirglat
Sash sam res, glih amortizerje bi mel že vse porihtane za ta dnar kot me bo to pršlo. Upam da ga bo izučlo za naslednjič in če bo hotu bit mal nižji, nej od zdej naprej ostane tam kjer ga parkiram
Išče se pa mehanizem/senzor za lučko v prtljažniku ki ne pride pri jezičku na vratih, torej verjetno nekje na robu
Evo, pr zobarju smo bli, nafruštkal smo se, naspal se zahvaljujoč komarjem nismo, kaj pa zdej? Aja...šmirglat
Evo kožo smo mu presadili in porihtali, čaka ga samo še menjava gležnja (ležaja
) in pa en temeljit tuš, čez nekaj časa še poliranje in pacient bo popolnoma okreval
Včeraj sem ga komplet sestavil, porihtal lufte kolikor je šlo, tako da to je to. Sem pa zadovoln z izdelkom
Edino barva na pastiki mora še mal pomatirat, ker zdej zgleda malenkost svetlješa kot tista na plehu, bo že ščasoma, ene parkrat ga operem pa bo kot nov
Pa še ene par slabih slik od včeraj, bom naredu kakšno boljšo ko ga operem

Sploh zadaj mi zgleda veliko lepši kot prej, predvsem zarad pobarvanga spojlerja in pokrovčka okol tipke za odpiranje vrat

Aja, pa še brisalc pa lučko za tablico morem zmontirat, mam zdej sam prozorno plastiko čez
Včeraj sem ga komplet sestavil, porihtal lufte kolikor je šlo, tako da to je to. Sem pa zadovoln z izdelkom
Pa še ene par slabih slik od včeraj, bom naredu kakšno boljšo ko ga operem

Sploh zadaj mi zgleda veliko lepši kot prej, predvsem zarad pobarvanga spojlerja in pokrovčka okol tipke za odpiranje vrat

Aja, pa še brisalc pa lučko za tablico morem zmontirat, mam zdej sam prozorno plastiko čez
Evo obljubljeni tuš je dočakal, poliranje pa pride mal kasnej, da se barva na plastiki še mal "zapeče"

Pa še ena "pozerska"

Tako, barvanje je zaključeno, ležaj je bil danes zamenjan, tako da wheels keep on rolling
Aja, sprednje gume sem napumpal tko kot se šika za take gume, tko da je malenkost manj podkrmarjen zdaj (mogoče bo malenkost manjša poraba celo
), mehanizem menjalnika ne škripa več, pa lučka v kabini mi non-stop gori, tako da je avto zdej (razen lučke in traktorskega izgleda) fertik za neki cajta
@MaTeO: če ti še vedno škriplje pri ročki, meni je pomagalo da sem namazal bučo na ročici ki pride direkt iz menjalnika spodaj
Aja, komplet popravilo me je pršlo pa točno 110€

Pa še ena "pozerska"

Tako, barvanje je zaključeno, ležaj je bil danes zamenjan, tako da wheels keep on rolling
@MaTeO: če ti še vedno škriplje pri ročki, meni je pomagalo da sem namazal bučo na ročici ki pride direkt iz menjalnika spodaj
Aja, komplet popravilo me je pršlo pa točno 110€
Če misliš na gasilni aparat, je na Hrvaškem obvezen samo za vozila, ki so registrirana na pravne osebe (firme). Ampak, je čisto prav, da ga imaš v avtu. S čim si ga pa fiksiral?kmetek napisal/-a:Evo, punce so pakirale kopalke, jest sm se pa potrudu da ustrežem našim južnim miličnikom.
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
- matejpurgar19
Pa še ena "pozerska"

kje je že bila ta petka. Sm jo tut jz nekje vidu pa se ne spomnem točno kje. Nekje okol gGdoviča če se pravilno spomnem.

kje je že bila ta petka. Sm jo tut jz nekje vidu pa se ne spomnem točno kje. Nekje okol gGdoviča če se pravilno spomnem.

Renault 5 Bye bye, 1.4. l.96
Renault Clio Be bop, 1.2 l.96
Renault Laguna Dynamique, 1.8 l.01
Renault Clio 2 Extreme 1.2 16v l.04
Volvo V50 Momentum 2.0D l.,09