Clio II 1.2, l.´01, konec zgodbe

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
ToomY
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a ToomY »

Temeljito si se lotil te obnove oz. predelave :P
Komaj čakam da pacienta odpustijo iz bolnice da vidim končni izdelek operacije :D
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Pacientu smo danes naravnali polomljene kosti, seveda na kmečki način, ampak, smo dobro nardili :D
Slika

Druga prtljažna vrata smo zmontirali, prav tako odbijač in polovili vse prevelike razmake, ter na fino naravnali nosilce odbijača. Slik tega postopka na žalost nimam :( Smo pa ugotovili da bo treba najt stikalo za lučko v prtljažniku, ker jaz jo imam pri jezičku ki drži zaprta vrata, ta druga vrata pa nimajo žice do jezička in tudi luknja je 1cm manjša, tako da ne morim stlačit noter svojega in bo treba zadevo napeljat po italijansko. Zgleda da so Revozovi Clioti drugače narejeni kot drugi, kar mi ni všeč :roll:

Ko smo ugotovili da vse paše, smo vse kose še 1x spucali, pobrusili in mojster se je spravil na delo:
Slika

Rezultat:
Slika
Slika

Jutri pa šmigl party, tako da v petek bi mogla vsa ta plastika že dobit tapravo barvo :D

Evo pa še za primerjavo barve med mojim avtom in novimi vrati:
Slika

To je to, nadaljevanje sledi jutri, verjetno :lol:
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
Sash
Kraj: Šempeter pri Celju

Odgovor Napisal/-a Sash »

joj res škoda da se ti je to zgodil zdej si tist dnar ko bi ga meu za znižat pa homologirat, si zapravu za popraviol škode :mad: :roll:
zdej boš pa še mogu en mesec čakat :( sej bo pa pol tolk bolš ko boš začel rihtat :D več sreče za naprej :wink: :D
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
Uporabniški avatar
ervin99

Odgovor Napisal/-a ervin99 »

a ta zadnja vrata maš od tiste malko novejše verzije ko ma renault znak zadaj?al so iste ko od tvojega?
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator

Ne, ta vrata so od italijanskega Clio-ta ki je tak letnik kot cifre v tvojem nicku :wink: Tako da imam 2 leti starejša vrata, šipo in motorček za brisalec, ostalo bo od mojga. Bo pa zunanji del kljuke v barvi avta, tako kot pri novejšem, samo krom Renault znaka ne bo :oops:

Sash sam res, glih amortizerje bi mel že vse porihtane za ta dnar kot me bo to pršlo. Upam da ga bo izučlo za naslednjič in če bo hotu bit mal nižji, nej od zdej naprej ostane tam kjer ga parkiram :P

Išče se pa mehanizem/senzor za lučko v prtljažniku ki ne pride pri jezičku na vratih, torej verjetno nekje na robu :roll:

Evo, pr zobarju smo bli, nafruštkal smo se, naspal se zahvaljujoč komarjem nismo, kaj pa zdej? Aja...šmirglat :lol:
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator

Evo kožo smo mu presadili in porihtali, čaka ga samo še menjava gležnja (ležaja :P ) in pa en temeljit tuš, čez nekaj časa še poliranje in pacient bo popolnoma okreval :lol:

Včeraj sem ga komplet sestavil, porihtal lufte kolikor je šlo, tako da to je to. Sem pa zadovoln z izdelkom :D Edino barva na pastiki mora še mal pomatirat, ker zdej zgleda malenkost svetlješa kot tista na plehu, bo že ščasoma, ene parkrat ga operem pa bo kot nov :D

Pa še ene par slabih slik od včeraj, bom naredu kakšno boljšo ko ga operem :wink:

Slika
Slika
Slika

Sploh zadaj mi zgleda veliko lepši kot prej, predvsem zarad pobarvanga spojlerja in pokrovčka okol tipke za odpiranje vrat :D

Slika

Aja, pa še brisalc pa lučko za tablico morem zmontirat, mam zdej sam prozorno plastiko čez :lol:
Deniss
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Deniss »

Zelo lepo je to barvanje izpadlo, samo še oprati ga je treba hehe :D :D
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator

Evo obljubljeni tuš je dočakal, poliranje pa pride mal kasnej, da se barva na plastiki še mal "zapeče" :wink:
Slika

Slika

Pa še ena "pozerska" :lol:

Slika

Tako, barvanje je zaključeno, ležaj je bil danes zamenjan, tako da wheels keep on rolling :D Aja, sprednje gume sem napumpal tko kot se šika za take gume, tko da je malenkost manj podkrmarjen zdaj (mogoče bo malenkost manjša poraba celo :oops: ), mehanizem menjalnika ne škripa več, pa lučka v kabini mi non-stop gori, tako da je avto zdej (razen lučke in traktorskega izgleda) fertik za neki cajta :)

@MaTeO: če ti še vedno škriplje pri ročki, meni je pomagalo da sem namazal bučo na ročici ki pride direkt iz menjalnika spodaj :wink:

Aja, komplet popravilo me je pršlo pa točno 110€ :D
Deniss
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Deniss »

:shock: :shock: Wauuuuu res lep Clio, kako ti pa kej brisalci brišejo ker nameravam kupiti podobne?
Pa šele zdej opazil da mava iste barve avto hehe :)
Uporabniški avatar
LiLDee
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Odgovor Napisal/-a LiLDee »

lep je. 8) lepo pašejo plastike v barvi avta :lol:
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator

Evo, punce so pakirale kopalke, jest sm se pa potrudu da ustrežem našim južnim miličnikom. Zdej mam pa čist frej prtljažnik in se mi nobena stvar več ne vozi sem pa ke :D Pa še dobr zgleda, Lidl styling :oops:

Slika
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator
Kraj: Akina

Odgovor Napisal/-a oorosh »

kmetek napisal/-a:Evo, punce so pakirale kopalke, jest sm se pa potrudu da ustrežem našim južnim miličnikom.
Če misliš na gasilni aparat, je na Hrvaškem obvezen samo za vozila, ki so registrirana na pravne osebe (firme). Ampak, je čisto prav, da ga imaš v avtu. S čim si ga pa fiksiral?
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
Uporabniški avatar
matejpurgar19

Odgovor Napisal/-a matejpurgar19 »

Pa še ena "pozerska" :lol:

Slika

kje je že bila ta petka. Sm jo tut jz nekje vidu pa se ne spomnem točno kje. Nekje okol gGdoviča če se pravilno spomnem.
SlikaSlikaSlika
Renault 5 Bye bye, 1.4. l.96
Renault Clio Be bop, 1.2 l.96
Renault Laguna Dynamique, 1.8 l.01
Renault Clio 2 Extreme 1.2 16v l.04
Volvo V50 Momentum 2.0D l.,09
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator
Kraj: Akina

Odgovor Napisal/-a oorosh »

Petka stoji oz. je stala na Kačjih ridah med PO in Logatcem.
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
Uporabniški avatar
ToomY
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a ToomY »

Lepo si ga porihtal res... prav dopade se mi... pa za cena 110€ tud ni bla tok velik kot je na začetku zgledal da bo :P
Zaklenjeno