Twingo daljinsko zaklepanje

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
kunte
Kraj: Novo mesto

Twingo daljinsko zaklepanje

Odgovor Napisal/-a kunte »

Imam twingota letnik 99. Zanima me kaj narediti ko odpove daljinsko zaklepanje ,da užgeš motor.Danes je ženi pred trgovino crknil daljinski upraljalec in je morala do doma peš po rezervni ključ.Obstaja kakšen trik , da prelisičiš tisti "antivol"(ali kako se že reče).
Uporabniški avatar
Laguna2009
Kraj: Ru?°e

Odgovor Napisal/-a Laguna2009 »

Tudi jaz imam isti letnik Twingota in me tudi zanima kako ga vžgat brez daljinca

Lp.
Deniss
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Deniss »

Tukaj lahko najdete kaj uporabnega --->http://www.renault-klub.si/forum/viewtopic.php?t=23126
Uporabniški avatar
tomaz07
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a tomaz07 »

Ja pri meganu je tak, da pač odpreš ključ pa pogledaš kodo, ki je 3-mestna številka. In potem pač držiš tak dolgo tisti gumb znotraj ko je za odpiranje in zapiranje vrat. In pač če maš kodo npr. 454, držiš gumb tak dolgo dokler ne utripne lučka 4 in tako dalje :)
Uporabniški avatar
kunte

Sem probal z gumbom za odklepanje vendar ne vem kaj pritisnem za nulo , pa tudi lučka utripa zelo hitro.
Uporabniški avatar
Serge|
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a Serge| »

Kokr jst vem, da če lučka utripa hitro avto nebo vžgal.. Daljinec je pač hin, pokvarjen. Na R.Servisu v Levcu mi je reku da nov pride 100€... Tu nek, se pa baje da ključ tudi zavarovat... :P
Slika
Uporabniški avatar
kunte

Čudno se mi zdi ker lučka na ključu , ko ga aktiviram zagori.
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

Nič kolega nov ključ bo treba. Tud če se da avto odklent in če se ne odblokira blokada motorja še ne pomeni da je ključ ok. Drugače veliko nasvetov boš najdu na drugih forumih sam končni efekt je nabava novega ključa.
Štrom for wife, UPS for life.
Uporabniški avatar
megane96
Kraj: Notranjska

Odgovor Napisal/-a megane96 »

Nov ključ pa bo rešeno v momentu?

Pa še neki, v daljincu niti podrazno ni napisana koda za vžig, avta tam je napisana samo koda modela ključa. :!: :!:
Megane RT, 1999
Slika
Uporabniški avatar
tomaz07
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a tomaz07 »

Je napisana. Vsaj tak piše v navodilih. Drugač pa baterije si že probal zamenjat ? :D
Uporabniški avatar
kunte

Sem zdaj spet probal odklent z daljincem , in dalinc spet dela. Baterije sem menjal včeraj.Kolker se spomnim se pri twingotu ne odkodira ključ ker sploh nima kode kot clio. Pri cliotu tudi če ti crkne baterija na daljincu lahko avto vžgeš in se normalno voziš.
javr

Re: Twingo daljinsko zaklepanje

Odgovor Napisal/-a javr »

(april 2012) Twingo letnik 2003, 1.2 16V: daljinsko ni več delalo, avto je normalno vžgal. Naletel pa sem na sledeči problem: kako odkleniti/zakleniti prtljažnik, če daljinsko centralno zaklepanje ne dela ? Gumb za odpiranje prtljažnika nima ključavnice, ali pa jo jaz ne najdem.
Odgovori