Renault Megane 1.4 16V l.2000
-
defasturias
Ne ga srat z univerzalnim,tej je bolš da ga sploh nimašdefasturias napisal/-a:Iščem naslonjalo za roko za megana. V trgovini enaA se dobi adapter za 16 in naslon za 60eur, kar je zelo drago. Gledal sem tudi univerzalna naslonjala, vendar je pri montaži omenjeno vrtanje. Je kdo že vgrajeval tako naslonjalo za roko?
-
defasturias
Takoj ko sem videl zadevo v živo me je minilo. Vesoljski dizajn ki ne spada v stock notranjost, pa še vrtati bi bilo treba.
Me pa ima da bi menjal radio, ker mi trenutni ne bere mp3-jev. Iščem kaj ugodnega do 100eur. Nisem nek audiofil, tudi ne poslušam muzike zelo naglas in pa imam serijske zvočnike, tako da ne rabim neke supermegakulske zadeve. Važno mi je da na en CD vržem par ducatov komadov in je mir. Ker zdaj imam cel kup CDjev s po 15 komadi in ker se mi jih ne da menjat mi postanejo določeni komadi zoprni. Tudi se ne spoznam na avtoradie tako da bi bila vsaka pomoč dobrodošla. Bi pa seveda rad dobil najboljše za svoj denar.
Drugače sem pa danes kupil nalepke za center platišč. Renault znakec na rumeni okrogli podlagi z rdečim napisom Renault Sport. To naj bi imeli kao RS renaulti, ampak nisem še nobenega videl s takim znakom, vsi imajo običajno kromirano pi*do.
In ker nisem hotel it iz bosna-styling na cigo-styling, sem izrezal ven samo renaultove logotipe, brez rumene podlage in jih zadegal na radkape. Izgleda precej bolje kot prej. Od daleč bi neizkušeno laično oko še pomislilo da gre za originalno radkapo, od blizu si pa vsak lahko misli svoje. Bom poslikal ob priliki, da podate svoje mnenje.
LP
Me pa ima da bi menjal radio, ker mi trenutni ne bere mp3-jev. Iščem kaj ugodnega do 100eur. Nisem nek audiofil, tudi ne poslušam muzike zelo naglas in pa imam serijske zvočnike, tako da ne rabim neke supermegakulske zadeve. Važno mi je da na en CD vržem par ducatov komadov in je mir. Ker zdaj imam cel kup CDjev s po 15 komadi in ker se mi jih ne da menjat mi postanejo določeni komadi zoprni. Tudi se ne spoznam na avtoradie tako da bi bila vsaka pomoč dobrodošla. Bi pa seveda rad dobil najboljše za svoj denar.
Drugače sem pa danes kupil nalepke za center platišč. Renault znakec na rumeni okrogli podlagi z rdečim napisom Renault Sport. To naj bi imeli kao RS renaulti, ampak nisem še nobenega videl s takim znakom, vsi imajo običajno kromirano pi*do.
LP
Mogoče ena alternativa aftermarket avtoradiu - Xcarlink. Cena je malo čez 100 €, obdržiš pa obstoječi avtoradijo - torej ti delujejo komande ob volanu in displej, omejen si pa samo z kapaciteto USB ključka, pa še cdjev ti ni več treba pečt...Jaz se nahajam v podobni situaciji in ga bom verjetno v kratkem kupil.
-
defasturias
-
defasturias
-
defasturias
-
defasturias