Na njem je se nekaj dela, namrec bil je zaleten v desni bok zadaj, kjer se je spodaj na blatniku pojavila rja, kar bo pocasi sanirano. Del (4x4cm) sem ze pobrusil in zascitil s sredstvom proti koroziji, ta teden peljem k licarju da mi se zakita. Lahko bo dal popravljati cel blatnik, ampak sem bodoci student, tako da moram gledati na denar. Barval bom sam, imam nekaj izkusenj z airbrushem, probal bom naredit prehod, ki se bo cimmanj videl.
Poleg tega ima avto par povrsinskih prask, opaznih le na soncu, drugace pa nic vecjega. Pokrovi koles so bili poceni, zato sem jih zamenjal. Sem pristas originalnosti, ampak 80eur za nove ne dam, po eno platisce posebej pa ne mislim nabirat kot gobe po celi Sloveniji. Motor dela kot puska in je bil redno servisiran, kar mi je najpomembnejse. Zdaj sem tankal v drugo, pri prvem tanku je bila povprecna poraba 7,9l.

Na tem mestu bi se nekaj vprasal. Pri maminem meganu gre ob pritisku stikala voznikovo steklo samo gor oz. dol, pri mojem pa je treba stikalo drzati do konca. Je fora samo v stikalu, ali je za ta bomboncek treba zamenjati se kaj drugega?
LP