Pozdravljeni imam laguno letnik 1994 in imam par vprasanj.....
v sprednjem delu vozila mi poka ko zapeljem cez luknje....so to kugle al armotizerji..kak bi to ugotovil????
na displeju za klimo mi je crknila osvetlitev.....ali so not kaksne majhne zarnice ali treba menjat celi displey..
in pa se gretje odkar je avto prisel iz servisa mi noce toplo pihat...nekaj casa je pihalo toplo pol pa spet naenkrat ne...na forumu sem prebral da je pecka zamasena......samo cevi kateri greta v kabino avta sta obe vroci....kaj bi lahko blo narobe????
Laguna 1 letnik 1994 tezave
Glede ekrancka...verjetno da ti je samo crknila zarnica/ledica, probaj razdret in bos videl. Ce ti se vedno prikazuje stevilke, potem je sam prikazovalnik/ekrancek ok in moras samo menjat osvetlitev.
Ce so cevi vroci pomeni da ti pecka dela. Mogoce se ti je kaksna cev staknila, zamasila
Ce so cevi vroci pomeni da ti pecka dela. Mogoce se ti je kaksna cev staknila, zamasila
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
kmetek napisal/-a:Glede ekrancka...verjetno da ti je samo crknila zarnica/ledica, probaj razdret in bos videl. Ce ti se vedno prikazuje stevilke, potem je sam prikazovalnik/ekrancek ok in moras samo menjat osvetlitev.
Ce so cevi vroci pomeni da ti pecka dela. Mogoce se ti je kaksna cev staknila,
zamasila
Ja stevilke pa vse dela samo osvetlitve ni.......glede pecke....kak bi te lahko cev odmasil...nebi blo nic narobe ce pod pritiskov vodo nasiban noter???