Laguna 1 letnik 1994 tezave

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
Jure180
Kraj: Duplek

Laguna 1 letnik 1994 tezave

Odgovor Napisal/-a Jure180 »

Pozdravljeni imam laguno letnik 1994 in imam par vprasanj.....
v sprednjem delu vozila mi poka ko zapeljem cez luknje....so to kugle al armotizerji..kak bi to ugotovil????

na displeju za klimo mi je crknila osvetlitev.....ali so not kaksne majhne zarnice ali treba menjat celi displey..

in pa se gretje odkar je avto prisel iz servisa mi noce toplo pihat...nekaj casa je pihalo toplo pol pa spet naenkrat ne...na forumu sem prebral da je pecka zamasena......samo cevi kateri greta v kabino avta sta obe vroci....kaj bi lahko blo narobe????
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Glede ekrancka...verjetno da ti je samo crknila zarnica/ledica, probaj razdret in bos videl. Ce ti se vedno prikazuje stevilke, potem je sam prikazovalnik/ekrancek ok in moras samo menjat osvetlitev.

Ce so cevi vroci pomeni da ti pecka dela. Mogoce se ti je kaksna cev staknila, zamasila :roll:
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
Jure180

kmetek napisal/-a:Glede ekrancka...verjetno da ti je samo crknila zarnica/ledica, probaj razdret in bos videl. Ce ti se vedno prikazuje stevilke, potem je sam prikazovalnik/ekrancek ok in moras samo menjat osvetlitev.

Ce so cevi vroci pomeni da ti pecka dela. Mogoce se ti je kaksna cev staknila,

zamasila :roll:

Ja stevilke pa vse dela samo osvetlitve ni.......glede pecke....kak bi te lahko cev odmasil...nebi blo nic narobe ce pod pritiskov vodo nasiban noter???
dolenc

Odgovor Napisal/-a dolenc »

Sicer ne poznam kako funkcionira pecka, a ni bolj logicno ce je vroca, da se ni nobena cev zamasila? Prej se je kaksna loputa zataknila in skoz hladen zrak piha...
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Mislil sem cev od pecka proti kabini, sem slabo napisal :lol: Mozno da tud loputa ja :wink:
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
Jure180

Ima mogoce kdo od vas oni konektor ko je spodi pod sovoznikovem predalu.....konektor za ventilacijo....ker sem opazo da je celi zazgan in mi zato mogoce ne dela osvetlitev.......laguna letnik 1994..klima:)
Odgovori