to je glavni cilinder sklopke od Lade Nive.. ..po prebiranju forumov se po vecini uporablja ta cilider in baje se dobro obnese, pa se poce ni je bil (cca 20eur).
Glavno, da bom lahko varil tam do 4-5mmm kar bo debelejsega bom pa drugam nesel zasvasat.. ..vecinoma bom pa tako pleh in kaksne cevi (tankostenske) svasal, za kar pa bo 1605 povsem dovolj.
a bos kej nehal predelovat.... ze tak si prehitr za 3.div bos mogo zacet vozit izven konkurence mal heca.... lepo napredujes ni kej... upam da ti rata vse kar si si zacrto
rifasiemp napisal/-a:a bos kej nehal predelovat.... ze tak si prehitr za 3.div bos mogo zacet vozit izven konkurence mal heca.... lepo napredujes ni kej... upam da ti rata vse kar si si zacrto
rifasiemp napisal/-a:dj mi neki na hitr povej... kak naklon mas ti sprednjih koles.... pa zadnjih.... mas kej zatekanja al nulo... po domac kak mas kej optiko nastimano
Lp,Nejc
Ne vem na pamet.. ..imam v avtu izpis iz optike. Vem samo, da imam sredaj camber okoli -2°
Danes sem posvasal most in ga malenkost ojacal, prav tako sem ojacal roke (zal nimam slik). Jutri pa se pricne svasat karoserija.. ..naslednji teden bo zelo delaven, ker se avtoslalom v Sempetru (5.7.2009) zelo hitro priblizuje..
Ziiga napisal/-a:ce dobr pogledas bos vidu d je pr vsakem vpetju silena navaril trikotne ojacitve
Cel most sem povaril in pri vpetjih (tako kot je Ziiga napisa) navaril trikotne ojacitve, ter pri levem sprednjem vpetju roke, kjer serijsko ni "tunela" le-tga naredil.
Ker so roke zelo mehke (kolega jih je zvil, ko je odtegoval koncnike), sem tudi te ojacal (z 2mm debelim plehom). Jutri pa gre most, roke, peste in se nekaj delov na peskanje, potem pa na prasno barvanje.
tkole nekak zgledajo roke za wilija Gr. A Dobr s tole naredu sm tut sam razmislu a nej jih tkole ojacam al ne... sam zna cez ksno globoko lukno aksa udart ob tale pleh
Ziiga napisal/-a:tkole nekak zgledajo roke za wilija Gr. A Dobr s tole naredu sm tut sam razmislu a nej jih tkole ojacam al ne... sam zna cez ksno globoko lukno aksa udart ob tale pleh
aksa nebi smela, ker se na lukni glih odmakne, lahka bi pa pr kakmu skoku, sam mocno dvomim.