1993 Renault 5 Energy

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Ziiga
Kraj: Ljubljana Bežigrad

Odgovor Napisal/-a Ziiga »

sej za te stvari je cist uredu mig 1605. Za ksne mocnej profile pa tut ze 1805 zmrzne :D

Kaksn cilindr pa mas to?
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

to je glavni cilinder sklopke od Lade Nive.. ..po prebiranju forumov se po vecini uporablja ta cilider in baje se dobro obnese, pa se poce ni je bil (cca 20eur).

Glavno, da bom lahko varil tam do 4-5mmm kar bo debelejsega bom pa drugam nesel zasvasat.. ..vecinoma bom pa tako pleh in kaksne cevi (tankostenske) svasal, za kar pa bo 1605 povsem dovolj.
Uporabniški avatar
rifasiemp

Odgovor Napisal/-a rifasiemp »

a bos kej nehal predelovat.... ze tak si prehitr za 3.div :D bos mogo zacet vozit izven konkurence :lol: mal heca.... lepo napredujes ni kej... upam da ti rata vse kar si si zacrto :wink:

Lp,Nejc

p.s.: za kafe pa kr poklic mam cajt :roll:
melonca'r

rifasiemp napisal/-a:a bos kej nehal predelovat.... ze tak si prehitr za 3.div :D bos mogo zacet vozit izven konkurence :lol: mal heca.... lepo napredujes ni kej... upam da ti rata vse kar si si zacrto :wink:

Lp,Nejc

p.s.: za kafe pa kr poklic mam cajt :roll:
Se jutri slisiva za kofe, danes grem svasat :lol:
Uporabniški avatar
rifasiemp

Odgovor Napisal/-a rifasiemp »

dj mi neki na hitr povej... kak naklon mas ti sprednjih koles.... pa zadnjih.... mas kej zatekanja al nulo... po domac kak mas kej optiko nastimano :wink:

Lp,Nejc
Slika
melonca'r

rifasiemp napisal/-a:dj mi neki na hitr povej... kak naklon mas ti sprednjih koles.... pa zadnjih.... mas kej zatekanja al nulo... po domac kak mas kej optiko nastimano :wink:

Lp,Nejc
Ne vem na pamet.. ..imam v avtu izpis iz optike. Vem samo, da imam sredaj camber okoli -2°
melonca'r

Hidravlicna rocna narejena.. ..no, samo se pobarvat jo morem.

Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Opa,supr narjeno.Pohvale.
melonca'r

Danes sem posvasal most in ga malenkost ojacal, prav tako sem ojacal roke (zal nimam slik). Jutri pa se pricne svasat karoserija.. ..naslednji teden bo zelo delaven, ker se avtoslalom v Sempetru (5.7.2009) zelo hitro priblizuje..

Slika
Uporabniški avatar
lisko

Odgovor Napisal/-a lisko »

Most si samo povaril al si tud kake ojacitve kje dal zraven?
Uporabniški avatar
Ziiga

ce dobr pogledas bos vidu d je pr vsakem vpetju silena navaril trikotne ojacitve :)
melonca'r

Ziiga napisal/-a:ce dobr pogledas bos vidu d je pr vsakem vpetju silena navaril trikotne ojacitve :)
Cel most sem povaril in pri vpetjih (tako kot je Ziiga napisa) navaril trikotne ojacitve, ter pri levem sprednjem vpetju roke, kjer serijsko ni "tunela" le-tga naredil.

Ker so roke zelo mehke (kolega jih je zvil, ko je odtegoval koncnike), sem tudi te ojacal (z 2mm debelim plehom). Jutri pa gre most, roke, peste in se nekaj delov na peskanje, potem pa na prasno barvanje.

Slika
Uporabniški avatar
Ziiga

tkole nekak zgledajo roke za wilija Gr. A 8) Dobr s tole naredu :D sm tut sam razmislu a nej jih tkole ojacam al ne... sam zna cez ksno globoko lukno aksa udart ob tale pleh :)
Uporabniški avatar
urosr
Kraj: Smartno ob Paki

Odgovor Napisal/-a urosr »

Ziiga napisal/-a:tkole nekak zgledajo roke za wilija Gr. A 8) Dobr s tole naredu :D sm tut sam razmislu a nej jih tkole ojacam al ne... sam zna cez ksno globoko lukno aksa udart ob tale pleh :)
aksa nebi smela, ker se na lukni glih odmakne, lahka bi pa pr kakmu skoku, sam mocno dvomim.
Uporabniški avatar
Ziiga

sm narobe napisu... gr.a ma skorej celotno roko "pokrito" s plehom... Tukej je pustu se dost placa pr silenih :wink:
Zaklenjeno