Laguna II l.06 - Check esp?!
Laguna II l.06 - Check esp?!
Naenkrat se mi je na rac. prizgalo opozorilo check esp. Veste slucajno kaj bi lahko bilo in kaj se da narediti? Hvala!
Re: Laguna II l.06 - Check esp?!
Nekaj se je po forumu pisala, da je to standarna napaka lagun, napaka naj bi bila na racunalniku za ESP, katerega tudi brezplacno zamenjajo na servisu.
-
etore
ti gres na servis, poves za kaj se gre, oni utipkajo vin st u racunalnik in ce je kak upoklic ti tisto brez placno zamenjajo. pogoj je potrjena servisna knjizica. upoklicu se pa rece ots. ti ots obstajajo v modri, rumeni in rdeci barvi. modr pomeni da je treba tisto zamenjat, rumen pomeni cim prej rdec pa takoj... ce je rdec naceloma avto nebi smeu zapustit delavnice dokler se zadeva ne popravi...
Ali je mogoce kje dobiti seznam OTSov za model vozila, katerega lastnik si/sem?etore napisal/-a:ti gres na servis, poves za kaj se gre, oni utipkajo vin st u racunalnik in ce je kak upoklic ti tisto brez placno zamenjajo. pogoj je potrjena servisna knjizica. upoklicu se pa rece ots. ti ots obstajajo v modri, rumeni in rdeci barvi. modr pomeni da je treba tisto zamenjat, rumen pomeni cim prej rdec pa takoj... ce je rdec naceloma avto nebi smeu zapustit delavnice dokler se zadeva ne popravi...
- LagunaGregor
- Kraj: Okolica Sl. Konjic
- LagunaGregor
- Kraj: Okolica Sl. Konjic
hey. Danes sem bil na servisu.. Baje je hin ESP in abs računalnik tako mi je rekel serviser brez da bi se dotaknnil avta.. In potem sem mu dal prometno in je rekel da je še to v garanciji in bodo to uredili brez da bi jaz imel kak strošek.. In ni kot sem bral da bi moral imet potrjeno servisno knižico ali karkoli.. dovolj je baje samo prometna.. Hvala bogu
ker 1500€ ko je omenil samo me je skoraj vrglo na glavo..
hitrost