Laguna II l.06 - Check esp?!

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
VoltageMX
Kraj: Maribor

Laguna II l.06 - Check esp?!

Odgovor Napisal/-a VoltageMX »

Naenkrat se mi je na rac. prizgalo opozorilo check esp. Veste slucajno kaj bi lahko bilo in kaj se da narediti? Hvala!
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Re: Laguna II l.06 - Check esp?!

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Nekaj se je po forumu pisala, da je to standarna napaka lagun, napaka naj bi bila na racunalniku za ESP, katerega tudi brezplacno zamenjajo na servisu.
Slika
Uporabniški avatar
VoltageMX
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a VoltageMX »

Brezplacno menda zamenjajo ce je se avto v tovarniski garanciji ali ne? Zamenjajo v vsakem primeru? Ker nas vec ni.
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

VoltageMX napisal/-a:Brezplacno menda zamenjajo ce je se avto v tovarniski garanciji ali ne? Zamenjajo v vsakem primeru? Ker nas vec ni.
Ja mors met servisno knjizico potrjeno na uradnem servisu....
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
etore

Odgovor Napisal/-a etore »

ti gres na servis, poves za kaj se gre, oni utipkajo vin st u racunalnik in ce je kak upoklic ti tisto brez placno zamenjajo. pogoj je potrjena servisna knjizica. upoklicu se pa rece ots. ti ots obstajajo v modri, rumeni in rdeci barvi. modr pomeni da je treba tisto zamenjat, rumen pomeni cim prej rdec pa takoj... ce je rdec naceloma avto nebi smeu zapustit delavnice dokler se zadeva ne popravi...
dencor

Odgovor Napisal/-a dencor »

amm......meni je to crknilo, so je senzor pritiska v abs-esp racunalniku ki je malo naprej pri levi koli, strosek cca. 1100eur brez dela, menjajo ce mas prevozenih nekje do 120.000km, se pa da kak zmenit, sevisna pa ni predpogoj

lp :D
recept

Odgovor Napisal/-a recept »

etore napisal/-a:ti gres na servis, poves za kaj se gre, oni utipkajo vin st u racunalnik in ce je kak upoklic ti tisto brez placno zamenjajo. pogoj je potrjena servisna knjizica. upoklicu se pa rece ots. ti ots obstajajo v modri, rumeni in rdeci barvi. modr pomeni da je treba tisto zamenjat, rumen pomeni cim prej rdec pa takoj... ce je rdec naceloma avto nebi smeu zapustit delavnice dokler se zadeva ne popravi...
Ali je mogoce kje dobiti seznam OTSov za model vozila, katerega lastnik si/sem?
Uporabniški avatar
LagunaGregor
Kraj: Okolica Sl. Konjic

Odgovor Napisal/-a LagunaGregor »

Tudi meni se je to pojavilo kao ESP neka napaka piše v francoščini in zraven rumen kluč.. servisne knjižice nimamm... torej koliko bo stroškov s tem? Lep pozdrav
hitrost
Uporabniški avatar
LagunaGregor
Kraj: Okolica Sl. Konjic

Odgovor Napisal/-a LagunaGregor »

hey. Danes sem bil na servisu.. Baje je hin ESP in abs računalnik tako mi je rekel serviser brez da bi se dotaknnil avta.. In potem sem mu dal prometno in je rekel da je še to v garanciji in bodo to uredili brez da bi jaz imel kak strošek.. In ni kot sem bral da bi moral imet potrjeno servisno knižico ali karkoli.. dovolj je baje samo prometna.. Hvala bogu :) ker 1500€ ko je omenil samo me je skoraj vrglo na glavo..
hitrost
Odgovori