uprasanje avtoradio

Vse o ozvočenju avtomobilov
Odgovori
Uporabniški avatar
rokec992
Kraj: Kočevje-Portorož

uprasanje avtoradio

Odgovor Napisal/-a rokec992 »

mene pa zanima neki pr radiu, in sicer. dela mi samo ko je kontakt. ker kabl morm izklopt, prklopt, zamenjat da mi bo delu tud ce ni kontakta. mam pa pioneerja, sm tu itak ni pomembnu.
Slika
Uporabniški avatar
paloma

Odgovor Napisal/-a paloma »

zakaj je pa to potrebno? pol bos pa pozabu radio nazgan, pa bo sou akumulator :)
Uporabniški avatar
Nicc0

Odgovor Napisal/-a Nicc0 »

mislim da sta rumen pa rdec kabl skupaj ce se ne motim? enega mores potem za sebe dat... naj pa pove kdo drug vec o tem
Uporabniški avatar
Glicerin
Kraj: Posočje®

Odgovor Napisal/-a Glicerin »

Kot je Nicco napisal, kontakt klucavnice ki gre na radio mors prevezat na stalnih 12v, malo poglej cene v navodila radia kater pin je kontakt in ga prevezes na 12v

Drgac pa to se men zdi brez veze ker potem rabis vsakic vklapljat in izklapljat radio, namesto da bi kontakt to delu namesto tebe.
SlikaClio je zakon!
Uporabniški avatar
tešo
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a tešo »

to ni nc brez veze jst mam tud tko.

mislim da je tko kot je nekdo povedu rdeca pa rumena skupi dajeta stalni plus.
Slika
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

[quote="teso"]to ni nc brez veze jst mam tud tko.

mislim da je tko kot je nekdo povedu rdeca pa rumena skupi dajeta stalni plus.[/quote
Tocn tko....
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Uporabniški avatar
krigl007

uprasanje avtoradio

Odgovor Napisal/-a krigl007 »

Mene pa zanima sledece, na mojem original Renault avtoradiu mi CD ne gre ven iz playerja. CD in tuner ter vse komande funkcionirajo normalno, le ko stisnem EJECT mi zacne samo nekaj "srotat" in "hrzat", zatem pa prekine in napise error na displayu. :evil:
Kaj naj naredim da bom spravil cd ven? :?:
Uporabniški avatar
Ziga00
Kraj: Vnanje Gorice

Re: uprasanje avtoradio

Odgovor Napisal/-a Ziga00 »

krigl007 napisal/-a:Mene pa zanima sledece, na mojem original Renault avtoradiu mi CD ne gre ven iz playerja. CD in tuner ter vse komande funkcionirajo normalno, le ko stisnem EJECT mi zacne samo nekaj "srotat" in "hrzat", zatem pa prekine in napise error na displayu. :evil:
Kaj naj naredim da bom spravil cd ven? :?:
Verjetno je sel mehanizem za izmet CD-ja. Toraj, ce CD-ja ne bos mogel na kakrsenkoli nacin ven zbezat, bo treba radio razstavt.

LP
Odgovori