uprasanje avtoradio
uprasanje avtoradio
mene pa zanima neki pr radiu, in sicer. dela mi samo ko je kontakt. ker kabl morm izklopt, prklopt, zamenjat da mi bo delu tud ce ni kontakta. mam pa pioneerja, sm tu itak ni pomembnu.

Kot je Nicco napisal, kontakt klucavnice ki gre na radio mors prevezat na stalnih 12v, malo poglej cene v navodila radia kater pin je kontakt in ga prevezes na 12v
Drgac pa to se men zdi brez veze ker potem rabis vsakic vklapljat in izklapljat radio, namesto da bi kontakt to delu namesto tebe.
Drgac pa to se men zdi brez veze ker potem rabis vsakic vklapljat in izklapljat radio, namesto da bi kontakt to delu namesto tebe.
Clio je zakon!uprasanje avtoradio
Mene pa zanima sledece, na mojem original Renault avtoradiu mi CD ne gre ven iz playerja. CD in tuner ter vse komande funkcionirajo normalno, le ko stisnem EJECT mi zacne samo nekaj "srotat" in "hrzat", zatem pa prekine in napise error na displayu.
Kaj naj naredim da bom spravil cd ven?
Re: uprasanje avtoradio
Verjetno je sel mehanizem za izmet CD-ja. Toraj, ce CD-ja ne bos mogel na kakrsenkoli nacin ven zbezat, bo treba radio razstavt.krigl007 napisal/-a:Mene pa zanima sledece, na mojem original Renault avtoradiu mi CD ne gre ven iz playerja. CD in tuner ter vse komande funkcionirajo normalno, le ko stisnem EJECT mi zacne samo nekaj "srotat" in "hrzat", zatem pa prekine in napise error na displayu.![]()
LP
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še več