vzemi en del iz avta dol oz ga odsraufaj.. ( zadnjo plastiko kjer pride vlecna kljuka al pa spredaj.. pokrovcek tanka al pa kej tazga...) neses v mesalnico in ti tocnot ako namesajo! priporocam mavrica v crnucahkripo napisal/-a:Naj jaz nadaljujem temo ..
V kratkem bom imel za popeskati in pobarvati vse letvice na avtu (4 na vratih, 1 spredaj in 1 zadaj) ter novi odbijaci spredaj, zadaj in na strani.
Kam v LJ ali SL ali KR ali kjerkoli tu "negde"bi dal to v delo? Ne iscem najdrazjega .. iscem zadovoljivega
Vse bo slo v crno barvo, tako da ne pricakujem kaj prevec tezav z iskanjem pravega odtenka
Licar - ki zna pobarvati poliester!
Mores pa vedeti, da ti barva nebo ista na plastiki in avtu, ce imas starejsi avto (ki ni bil barvan z vodno barvo se). Saj najbrz se ti na crni barvi to tak fejst nebo vidlo, bo pa razlikam 100% ce dobro pogledas. No saj ene to tak ne moti kot druge86-4PJ napisal/-a:
vzemi en del iz avta dol oz ga odsraufaj.. ( zadnjo plastiko kjer pride vlecna kljuka al pa spredaj.. pokrovcek tanka al pa kej tazga...) neses v mesalnico in ti tocnot ako namesajo! priporocam mavrica v crnucah
Meni so z tole napravico na reno servisu merili, zmesali isto barvo, ampak zal vodne barve imajo drugacen odtenek
Megane Coupe 3 RS CUP <-> 2.0 T <-> 2010
Megane Coupe 1, ph2 <-> 1.6 16V <-> 1999 - prodan 2010
klemn: kripo je mislil ce ima vodno ali takoimenovano nitro barvo. Mislim da je na l. 2005 se nitro barva. Ti bo pa mogoce kdo drug bolj tocno znal povedati, ki ve kdaj je ta zakon prisel k nam...klemn napisal/-a:najbols da ness pokrovcek kestla tjakripo napisal/-a:Avto je 10/2005 ..
In kako zvem, kaksna barva je na njem?
pol mu mors pa se povedat kodo barve pa kok bi jo rad mel![]()
lp klemn
Nebo drzalo... kr vprasaj katerega koli licarja....edino ce je res ze tak profi, da je nastudiral, koliko temnejse more zmesati, da pride ista barva.[KEKEC] napisal/-a:Pa barva pride ista ce zna licar prav zmesat barvo! Pa ce je 50 let star avto!
Po teh aparatih, ki ti kao zmeri, se vidi, da ni ista barva.. kr dosti odstopanja je, med nitro pa vodno barvo.
Preizkuseno na mojem avtu. Original nitro barva je cisto ista, zdaj original vodna barva je pa svetlejsa...
Bos videl na weinbergu ce prides, ti pokazem...
mnja, mogoče sem tud nejasno napisal. torej pobarval bi tiste plastične elemente spredaj in zadaj ter stranske letvice, ki so plastični in v (grdi) sivi barvi. če pozorneje pogledaš moj avatar boš videl zadnji odbijač - delno je sive barve. pač ta zanikerna plastika.
vem, da se jih da sneti dol to je najmanjši problem. rad bi potem nekoga, ki mi jih bo poblajhal v enako barvo. da bo vse v barvi. razmišljal sem, da bi tudi vmesni stebriček (sprednje, zadnje stransko okno) in zadnji trikot stebriček butnil v barvo šasije...
?
vem, da se jih da sneti dol to je najmanjši problem. rad bi potem nekoga, ki mi jih bo poblajhal v enako barvo. da bo vse v barvi. razmišljal sem, da bi tudi vmesni stebriček (sprednje, zadnje stransko okno) in zadnji trikot stebriček butnil v barvo šasije...
?