sinko napisal/-a:vrbnjak napisal/-a:Helou mam pa nekej novega za zvedt

na coupeja sem dal spodaj pod lucmi led diode pa zgleda ful hudo

le se angel eyes pa xnon-ke pa bo
No v glavnem:
Pod lucmi sem dal led diode pa vem da ne mores tega homoligirat pa da ne trebas pa bog ve kaj vse,v glavnem kaj bodo mi skifi rekli ka eni so fukjeni... Saj sem premisljeval da bi rekel da je to bol varno za mene pa za druge in da si nej pogledajo ove tovorjakare kurceve ka vse majo gor dano na tovornjake pa to...
Ampak ima prijatelj na golfu 4 te nove luci ki imajo vgrajene led diode kod AUDIJI pa je mogu homoligirat....
po pravem pa me boli k..... Tablic v zivljenju nebo mogu dol ftrgat

AL PA ODKLOPIM PA JE TO TO,AMPAK NEVEM KAJ PREDLAGATE

Vrbnjak take stranke in ljudi z misljenjem kot ga tukaj prikazujes mam jaz zelo rad. Pridi v Portoroz z takim avtom ti pokazem tehnicni pregled, pa se za sladoled ti dam, aja tablice pa ti bo vzel oziroma snel delavec AMZS
AJA,hjuj

saj pridem to poletje te poklicem te pa ti das za sladoled jaz pa za pivo

pravis da so zafukani,saj ce bi tja pripeljal bi ze odklopol to ne,drugace pa nebi motilo nobenega
Pri nas pa na tehnicnem das v prometno 20evrov ze prej kod prides pa se vse da resit

kolega je pelal golf 2 na tehnicnega,rja in izpusni sistem v kurcu pa jim je dal 10.litrov vina pa je naredil

(cista resnica)
No v glavnem mislim da nebo nise nekaj zajebaval ce pa bo pa izklopim ali pa nekaj podobnega,saj bomo videli