homologacija

Vse ostale teme
markoZ
Kraj: Lendava

homologacija

Odgovor Napisal/-a markoZ »

A je mozno kak vpisat v homologacijo zatemnitev sprednjih stekel? A bi se dalo kk to uredit (na crno)?
www.facebook.com/avto.deli <- Vse za vaš jekleni konjiček
Uporabniški avatar
RobMayth
Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Odgovor Napisal/-a RobMayth »

Vse se da :wink: ne pa me sprasevat glede nacina... 8)
My penis is so polite, it stands up so girls have a place to sit down...
Uporabniški avatar
vrbnjak
Kraj: Ljutomer

Re: homologacija

Odgovor Napisal/-a vrbnjak »

markoZ napisal/-a:A je mozno kak vpisat v homologacijo zatemnitev sprednjih stekel? A bi se dalo kk to uredit (na crno)?
Ves kaj ti recem to se vse da zmenit preko kakega poznanstva,v bistvo on tebi lahko zatemni okna ampak mislim da on to more dolociti z datumom gdaj ti je naredil pol pa ga sfuka ce pise danasnjo leto pa mesec,drugace pa se da ziher,zrihtat...Je pa nacin da gres k zdravniku svojemu in mu reces da ko se vozis z avtom te ful ful ful boli glava pa se ti zvrti tu pa tam pa ti lahko napise kaksen recept ali pac pa ti zatemnijo okna :) prijatelj je rekel da je enemu to uspelo ampak neven ce je res,vse se da.... :)

Ali pa prodas ta avto pa kupis istega z zatemnjenimi sipami :) :P :P :lol:
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

vrbnjak napisal/-a:
markoZ napisal/-a:A je mozno kak vpisat v homologacijo zatemnitev sprednjih stekel? A bi se dalo kk to uredit (na crno)?
Ves kaj ti recem to se vse da zmenit preko kakega poznanstva,v bistvo on tebi lahko zatemni okna ampak mislim da on to more dolociti z datumom gdaj ti je naredil pol pa ga sfuka ce pise danasnjo leto pa mesec,drugace pa se da ziher,zrihtat...Je pa nacin da gres k zdravniku svojemu in mu reces da ko se vozis z avtom te ful ful ful boli glava pa se ti zvrti tu pa tam pa ti lahko napise kaksen recept ali pac pa ti zatemnijo okna :) prijatelj je rekel da je enemu to uspelo ampak neven ce je res,vse se da.... :)

Pa po moznosti da nima homologacije za nazaj, je tud sedaj nebo naredil. To so pravljice katere se prebirajo od 20h naprej :) Skratka, da se, je kolega naredil, ampak moznosti je pa zelo malo. On je vbistvo vzel stevilke iz starega avta ko je temnil in nato mores poznati enga ko ti vpise stari datum pred tem zakonom noter v racunalnik in na karton. Stevilke pac nekak prelepis na sprednje sipe. Skratka nekak tak je smuglav kolega. Ni vredno .
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
vrbnjak

MaTe0 napisal/-a:
vrbnjak napisal/-a:

Pa po moznosti da nima homologacije za nazaj, je tud sedaj nebo naredil. To so pravljice katere se prebirajo od 20h naprej :) Skratka, da se, je kolega naredil, ampak moznosti je pa zelo malo. On je vbistvo vzel stevilke iz starega avta ko je temnil in nato mores poznati enga ko ti vpise stari datum pred tem zakonom noter v racunalnik in na karton. Stevilke pac nekak prelepis na sprednje sipe. Skratka nekak tak je smuglav kolega. Ni vredno .
Ja no saj nekak tak sem mislil tudi jaz,ali pa naredis tako da prodas avto pa istega kupis z zatemnjenimi sipami :) 8)
Uporabniški avatar
vrbnjak

Helou mam pa nekej novega za zvedt :) na coupeja sem dal spodaj pod lucmi led diode pa zgleda ful hudo :) le se angel eyes pa xnon-ke pa bo :)

No v glavnem:

Pod lucmi sem dal led diode pa vem da ne mores tega homoligirat pa da ne trebas pa bog ve kaj vse,v glavnem kaj bodo mi skifi rekli ka eni so fukjeni... Saj sem premisljeval da bi rekel da je to bol varno za mene pa za druge in da si nej pogledajo ove tovorjakare kurceve ka vse majo gor dano na tovornjake pa to...

Ampak ima prijatelj na golfu 4 te nove luci ki imajo vgrajene led diode kod AUDIJI pa je mogu homoligirat.... :)

po pravem pa me boli k..... Tablic v zivljenju nebo mogu dol ftrgat :) AL PA ODKLOPIM PA JE TO TO,AMPAK NEVEM KAJ PREDLAGATE :roll:
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

vrbnjak napisal/-a:Helou mam pa nekej novega za zvedt :) na coupeja sem dal spodaj pod lucmi led diode pa zgleda ful hudo :) le se angel eyes pa xnon-ke pa bo :)

No v glavnem:

Pod lucmi sem dal led diode pa vem da ne mores tega homoligirat pa da ne trebas pa bog ve kaj vse,v glavnem kaj bodo mi skifi rekli ka eni so fukjeni... Saj sem premisljeval da bi rekel da je to bol varno za mene pa za druge in da si nej pogledajo ove tovorjakare kurceve ka vse majo gor dano na tovornjake pa to...

Ampak ima prijatelj na golfu 4 te nove luci ki imajo vgrajene led diode kod AUDIJI pa je mogu homoligirat.... :)

po pravem pa me boli k..... Tablic v zivljenju nebo mogu dol ftrgat :) AL PA ODKLOPIM PA JE TO TO,AMPAK NEVEM KAJ PREDLAGATE :roll:
Kaj se pa jezis? Kaj si sploh hotel povedat s tem postom?
Ce menjas prednje luci pa naj bojo to angel eyes ali devil eyes (ala AUDI) jih moras homologirat. Ne vem kaj je tu cudnega.
Uporabniški avatar
kripo
Kraj: Schkofia Lokka

Odgovor Napisal/-a kripo »

Ce pa ti ne bodo mogli tablic dol vzeti, bos pa se kazen za to dobil :!:
Uporabniški avatar
vrbnjak

Nise ne razume prlescine :P

Pravim da sem si dal pod lucmi na coupeju led diode in me zanima ali rabim homuligacijo ali ne pa ce me ustavijo policaji kaj naj recem.....
Uporabniški avatar
vrbnjak

kripo napisal/-a:Ce pa ti ne bodo mogli tablic dol vzeti, bos pa se kazen za to dobil :!:
Mislim saj homuligirano imam vse pa mi ne morejo nic tezit ampak me zanima le za te led diode kaj sem dal pod lucmi ce lahko kaj tezijo
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

najbols je da si tiho in se strinjas, ce ti bo pa zacel tezit za lucke, pa rec da si sam probal kako zgleda ker mas namen angelke z ledicam kupovat, in da lahko nenudoma odklopis...

pa prosi boga da ti nebo kazni napisal... :wink:
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
vrbnjak

gagi?d hype napisal/-a:najbols je da si tiho in se strinjas, ce ti bo pa zacel tezit za lucke, pa rec da si sam probal kako zgleda ker mas namen angelke z ledicam kupovat, in da lahko nenudoma odklopis...

pa prosi boga da ti nebo kazni napisal... :wink:
Eh kazni ze nebodo napisali,to se ze da zment ce bodo ze namenili :) drugace pa se pustimo presenetit kako bo s tem :)
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Probaj se malo neumnega naredit. Da si kao tak avto kupil da ti je prodajalec rekel da je vse homologirano.
Mislim da ne bi smelo bit problemov razen ce noris po cesti in bo iskal napako.
Uporabniški avatar
vrbnjak

schik napisal/-a:Probaj se malo neumnega naredit. Da si kao tak avto kupil da ti je prodajalec rekel da je vse homologirano.
Mislim da ne bi smelo bit problemov razen ce noris po cesti in bo iskal napako.
saj mislim da nebo vecjega problema za to..... Ampak tude dobro razmisljanje.... 8)
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

vrbnjak napisal/-a:Helou mam pa nekej novega za zvedt :) na coupeja sem dal spodaj pod lucmi led diode pa zgleda ful hudo :) le se angel eyes pa xnon-ke pa bo :)

No v glavnem:

Vrbnjak take stranke in ljudi z misljenjem kot ga tukaj prikazujes mam jaz zelo rad. Pridi v Portoroz z takim avtom ti pokazem tehnicni pregled, pa se za sladoled ti dam, aja tablice pa ti bo vzel oziroma snel delavec AMZS
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Odgovori