1993 Renault 5 Energy
Kje se da kupit to za volan pa koliko priblizno pride?
Meni drsi volan iz rok, pol sm kupil v eni avtotrgovini eno to pa ni to vse skup nic.
Meni drsi volan iz rok, pol sm kupil v eni avtotrgovini eno to pa ni to vse skup nic.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Jaz sem kupil volan, ki je oblecen v semis in ce noces, da se volan oguli v mesecu ali dveh, potem potrebujes ustrezne rokavice. Oprijem je napram usnjenemu volanu in golimi rokami veliko, veliko boljsi.schik napisal/-a:Kje se da kupit to za volan pa koliko priblizno pride?
Ne, naredil jih je en drejar iz Celja. Bo pa Joco kmalu dobil se nekaj delaurosr napisal/-a:a puse je joco nardil?
Pa kaj se da kupit samo ta semis oz. oblogo iz njega?
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Mam zmontirane
Men je super, glede na to da mam gume 175/60 "balonarce" gor
Najbolj se mi pozna pr "turn in", se posebej pri visjih hitrostih. Je pa pri meni problem se sprednji konec, ki tud enkrat bo, samo prototip mormo narest.
Najbl se pozna cez luknje ker ni vec gumic da bi blazile treslaje, tko da je par novih crickov. Pri tebi ne bo problem ker imas avto tako ali tako samo za slalome.
Jest sem samo premeril original nosilce in zrisal zadevo. Je pa novilon tako trd material da ubistvu je enak ucinek kot pa ce bi bili iz kovine. Edino kar je je to da je cenejsi in lazje ga je obdelovat.
Fajn rihtas ti tole, sam skoda da ni nbenga materiala za tele renaultove masine. Bi mogu it na TU.
Najbl se pozna cez luknje ker ni vec gumic da bi blazile treslaje, tko da je par novih crickov. Pri tebi ne bo problem ker imas avto tako ali tako samo za slalome.
Jest sem samo premeril original nosilce in zrisal zadevo. Je pa novilon tako trd material da ubistvu je enak ucinek kot pa ce bi bili iz kovine. Edino kar je je to da je cenejsi in lazje ga je obdelovat.
Fajn rihtas ti tole, sam skoda da ni nbenga materiala za tele renaultove masine. Bi mogu it na TU.
Enigma motorsport