1993 Renault 5 Energy

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

Ce avto se ni sestavljen, material pa se nabira.. ..potem je potrebno malo na suho povadit :D

Slika
Uporabniški avatar
Godward

Odgovor Napisal/-a Godward »

:lol:
Slika
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

leteca preproga? :lol:
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Kje se da kupit to za volan pa koliko priblizno pride?
Meni drsi volan iz rok, pol sm kupil v eni avtotrgovini eno to pa ni to vse skup nic.
Uporabniški avatar
urosr
Kraj: Smartno ob Paki

Odgovor Napisal/-a urosr »

a puse je joco nardil?
melonca'r

schik napisal/-a:Kje se da kupit to za volan pa koliko priblizno pride?
Meni drsi volan iz rok, pol sm kupil v eni avtotrgovini eno to pa ni to vse skup nic.
Jaz sem kupil volan, ki je oblecen v semis in ce noces, da se volan oguli v mesecu ali dveh, potem potrebujes ustrezne rokavice. Oprijem je napram usnjenemu volanu in golimi rokami veliko, veliko boljsi.
urosr napisal/-a:a puse je joco nardil?
Ne, naredil jih je en drejar iz Celja. Bo pa Joco kmalu dobil se nekaj dela :-)
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Pa kaj se da kupit samo ta semis oz. oblogo iz njega?
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Hehe...podobne puse ko pri meni za zadnji most (samo jeklena pusa na sredini fali na sliki) :D

Slika
Enigma motorsport
melonca'r

Drmo napisal/-a:Hehe...podobne puse ko pri meni za zadnji most (samo jeklena pusa na sredini fali na sliki) :D

Slika
Te puse ze imas zmontirane?? Kako se obnesejo? Za "muster" pri izdelavi sem uporabil od Schkorca Powerflex puse, ki so na otip precej mehkejse kot te iz novilona (ki so res zelo trde). Upam, da se bodo vredu obnesle na avtomobilu..
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Mam zmontirane :wink: Men je super, glede na to da mam gume 175/60 "balonarce" gor :lol: Najbolj se mi pozna pr "turn in", se posebej pri visjih hitrostih. Je pa pri meni problem se sprednji konec, ki tud enkrat bo, samo prototip mormo narest.

Najbl se pozna cez luknje ker ni vec gumic da bi blazile treslaje, tko da je par novih crickov. Pri tebi ne bo problem ker imas avto tako ali tako samo za slalome.

Jest sem samo premeril original nosilce in zrisal zadevo. Je pa novilon tako trd material da ubistvu je enak ucinek kot pa ce bi bili iz kovine. Edino kar je je to da je cenejsi in lazje ga je obdelovat.

Fajn rihtas ti tole, sam skoda da ni nbenga materiala za tele renaultove masine. Bi mogu it na TU. :lol:
Enigma motorsport
melonca'r

Res se nebi branil kaksne TU masince :-)

Bomo videli kaj bo naredil mehanik iz tega 1.6 motorja.. ..lahko, da bo dovolj moci in navora (v bistvu ni nikoli dovolj) :lol:
melonca'r

Na avtu se pospeseno dela (zal samo cez vikend).. ..imam pa sedaj novo igracko, ki slisi na ime Varmig :lol: Vceraj sem skoraj dokoncal svoj prvi izdelek (manjka se rocka)...

Slika
Slika
Uporabniški avatar
Ziiga
Kraj: Ljubljana Bežigrad

Odgovor Napisal/-a Ziiga »

z kerga si se pa na konc odlocu? :) Drgac pa tut jest sm razmislu v to smer, sam se mi zdi d bi mal cudn zgledal tm cez tapison po tleh lajtnge ulect 8) kr tko naprej
melonca'r

Kupil sem Varmig 1605.. ..sicer bi veliko raje imel 1805, ampak je ta 180eur drazji in glede na to koliko bom svasal se mi ne splaca kupit taksnega aparata. Zaenkrat sem zadovoljen in brez problema varim 3mm pleh, kaj debelejsega pa se nisem probal.
Uporabniški avatar
croma_man

Odgovor Napisal/-a croma_man »

ti bom sporocu kk se obnese novilon, canzek ga je vzel za puse za nosilce za golfa (ce bo 400 konjev zdrzal pol bo teb tud na podvozju sluzl).
Slika
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Zaklenjeno