R5 campus 1.6D letnik 91 - rdecka v obnovi
Ideje so super, upam da se zadeva izpelje do konca pa da ne zmanjka volje!
Samo 1 pripomba...
lp.
Samo 1 pripomba...
Povsem nepotrebna, sminkerska in moteca funkcija, ki ne sluzi ma nicemer... Pa da ne bo zdej tole kdo prevec osebno vzel.lisko napisal/-a:Recimo meglenke, ki se prizigajo glede na zamik volana.....
lp.
Če je ravno, ni zabavno.
Volje ne bo zmankal.....vprasanje ce se bo najdu cas. Danes sem cel dan popravljal (obnavljal) husqvarno (motorko) , ker me caka 16 kubikov drv za zrezat....v cetrtek in petek bil v krmi pri punci....jutri verjetno grem delat na vikend.....med tednom se mi vecinoma ni.....pa tud za sebe in mojo je treba najd cas:) Ampak vse bo pocasimoofdi napisal/-a:Ideje so super, upam da se zadeva izpelje do konca pa da ne zmanjka volje!![]()
Samo 1 pripomba...
Povsem nepotrebna, sminkerska in moteca funkcija, ki ne sluzi ma nicemer... Pa da ne bo zdej tole kdo prevec osebno vzel.lisko napisal/-a:Recimo meglenke, ki se prizigajo glede na zamik volana.....![]()
lp.
Drugac pa okoli pripomb.....sej recimo tud "zvezdno nebo" iz ledic je popolnoma nepotrebno in sminkersko (ko bi lahko bila samo ena lucka v srednji konzoli) ampak men se dopade
R19: Poklic me pa se zmenima.
Za meglenke sem napisal zato, ker upliva tud na ostale udelezence v prometu (po vecini moti - meglenke) , kaj notri naredis je pa povsem tvoja stvar in mi je tud ideja z "zvezdnim nebom" zanimiva, mogoce res "sminkerska in nepotrebna" samo pac ne vpliva na ostale udelezence v prometu.lisko napisal/-a:Drugac pa okoli pripomb.....sej recimo tud "zvezdno nebo" iz ledic je popolnoma nepotrebno in sminkersko (ko bi lahko bila samo ena lucka v srednji konzoli) ampak men se dopadeUh drugac je se idej....
Če je ravno, ni zabavno.
Bolj kot ne gre počasi....se ne mudi pa tudi časa najdem bolj malo....v mes še zdravstvene težave....potem je tu še druga lubica (r5 1.4), ki ji skoz nekaj fali...jeep kateri je kot otrok....no ampak se pa premika
Ker je to projekt v katerem bo avtu v grobem izdelan po mojih željah in idejah karoserija ostaja ta....čeprav si niti sam nisem mislil , da se bo nabralo toliko rje....

Končano:

Pleh pri glavnih nosilcih je 1.5mm stali pa 1mm. Mislim da bo moralo biti dovolj močno. Pobarvano pa s temeljno barvo ker dokler bom prišel do konca, da se bom lahko lotil zaščite, bi bilo tu že rjavo
Ker je to projekt v katerem bo avtu v grobem izdelan po mojih željah in idejah karoserija ostaja ta....čeprav si niti sam nisem mislil , da se bo nabralo toliko rje....

Končano:

Pleh pri glavnih nosilcih je 1.5mm stali pa 1mm. Mislim da bo moralo biti dovolj močno. Pobarvano pa s temeljno barvo ker dokler bom prišel do konca, da se bom lahko lotil zaščite, bi bilo tu že rjavo
Pragi so šli dol.....od zunaj ko novi....A kaj ti pomaga šminka in puder.....
Pod njimi....

Ko režeš dalje....rata tole....

Iz tega pa nore ratat tole...

Razmišljam da bi pod zadnjo premo dal nardit ploščo iz 5mm pleha, katero bi potem dodatno navaril na original nosilec in ga povezal z notranjimi pragi.
Pod njimi....

Ko režeš dalje....rata tole....

Iz tega pa nore ratat tole...

Razmišljam da bi pod zadnjo premo dal nardit ploščo iz 5mm pleha, katero bi potem dodatno navaril na original nosilec in ga povezal z notranjimi pragi.
Počasi počasi a vstrajno
Prvo je bil prevelik minus da bi kaj delu (garaža je neogrevana oz. se deli s kurilnico in če odpreš vrata imaš tako minus v garaži....
) . kot drugo so tud druge stvari....kot tretjo sem mal len
No ampak nekaj se dela:)
Odrezan komplet zadnji del z nosilci in vso kramo kaj je na podvozju.....gor je ostal samo nosilec zadnje preme (v kolikor ga je) ampak še tist pride obrezan maximalno in potem gor navarjen pleh in pod nosilcem (nad premo) močna pločevina, ki se bo zaključla v nove zadnje nosilce in v nosilce pragov.
Dejansko se dela novo podvozje.....

Prvo je bil prevelik minus da bi kaj delu (garaža je neogrevana oz. se deli s kurilnico in če odpreš vrata imaš tako minus v garaži....
No ampak nekaj se dela:)
Odrezan komplet zadnji del z nosilci in vso kramo kaj je na podvozju.....gor je ostal samo nosilec zadnje preme (v kolikor ga je) ampak še tist pride obrezan maximalno in potem gor navarjen pleh in pod nosilcem (nad premo) močna pločevina, ki se bo zaključla v nove zadnje nosilce in v nosilce pragov.
Dejansko se dela novo podvozje.....

Menjalnik koliko opažam imajo tile clioti JB3 a ne? Enako kot petke....
Ne vem sej pravim do tja je še daleč
Sprva sem mislil še komplet notranjost delat home made ampak me je moja prepričala naj ostane karseda original z raznimi bonbončki....
No cena za original tovarniško obnovljen F8M (1.6 dizl) motor je pa 4200 evrov....Kar pa je cena dokaj mladega 1.5 dci cliota....
Ne vem sej pravim do tja je še daleč
Sprva sem mislil še komplet notranjost delat home made ampak me je moja prepričala naj ostane karseda original z raznimi bonbončki....
No cena za original tovarniško obnovljen F8M (1.6 dizl) motor je pa 4200 evrov....Kar pa je cena dokaj mladega 1.5 dci cliota....