Zvok (ce je le motor lepo nastavljen in vse sobe lepo delajo) ima za moje pojme najlepsi od vseh petk
Drgace pa motor lahko kamot operes z vapom:) Sem ga jaz pogosto pral pa nikoli ni imel kaj proti

Edino pazit moras , da ne peres toplega. Za odusnik pa tud lahk jaz pogledam ce imam se kje original , da ne bos lih tiste nagravzne zelene cevi mel

Do takrat pa spelji odusnik iz bloka NAD dotokom zaraka v filter, saj se ti lahko zgodi , da se tista cev spodaj prelomi....potem pa bos mel veselje prat motor
Pa nekje na odpadu (jaz zal nimam) stakni zascito na havbi (prek cele haube pride filc zascita) verjem da je avto dost tisji.
In glede na to da imas v avto muziko, ti priporocam da menjas kleme ali pa vsaj klemo za maso s tako, ki jo lahko s kljucem zatisnes. Priporocam pa tudi , da nardis se dodatno maso (25mm2 bo dovolj) in privajacis na pozarno steno.....verjem izkusnje.
Pa brisalce lahko obnovis (rocke) nazaj na crno
Ko bos pa spet kaj pri motorju delal pa ti priporocam da spredaj pri kilerju ( ko je razvod kablov) razderes in pogledas stanje. Tam namrec gredo glavni kabli za alternator (glavni plus) ter signalni kabel za starter. Noben od teh dveh nima posebej varovalke in ce se preribata (moj primer) avto na vsem lepem pozene starter in leti tako dolg dokler ne odklopis klem z akuja....
Sprednji (pretocni) lonec lahko kamot odstranis avto dobi mickeno globji zvok in se malo rajsi zasuce.