Twingo 1.2 16v L.01 By Serge| -Prometna Nesreča- *str. 14.*
Takle je stanje: Pri KUHAR TRADE sem narocil lipe za sp. luci in zadnji spoiler + papirji za homolomo za sp. lipe. To bi moralo stati okoli 78eur!!! Placal sem 75eur brez papirjev!!!Paket sm dobil po 9ih dnevih!!! Potem ko ze itq ni bilo dovolj da je vse zamujalo pogledamo kako bo to sploh zgledalo!!! In potem se je sranje zacelo: Lipe za luci so zelo NEkvalitetno narejene + da so presiroke, sploh ne pasejo na moje luci, da ne recem za zadnji spoiler ki sploh nima na levi strani linij urejenih!!! Poklicem na stevilko ki sem jo ze 3x klicu, isti se je oglasil. Mu povem za ka se sploh gre, trdi da sm jst nor, da za zadnji spoiler sploh nima vijakov zraven (ko sem naroceval je reku, da so vijaki zraven), in ker se pa ni imel dovolj, mi rece nai jst to nazaj posljem on pa meni novo rundo zastonj: samo da papirje dobim vseeno ampak da jih moram posebi se DOPLACAT!! Zdej mi je pa dopizdil tole, danes ga poklicem mu vse vrnem on pa nai men dnar nazai da, ker glede na to kak me je NAF*KU... Svaka mu cast!!!Serge| napisal/-a:Danes sm narocu pri KuharTrade... 27 al 28eur z papirji za homolomo... Tk da pejd na njihovo stran in si naroc ker cenej z papirji nism najdu...Dobim pa naslednji tedn posiljko, tk da pol gre pa takoj na barvanje
AJA: Ko sm mu pa reku da pridem v Trzic osebno v Soboto zju3 mi pa rece da raj ne ker si bom potne stroske naredu, itq majo oni vikende fraj (po telefonu je reku da delajo sob. zju3), mislim koji Ku**c ce si sprot izmisluje!
Zdej mi pa naj en prosim pove kir kmet je to Kuhar Trade ce so tak neresni??? Pozna kdo??

- RobMayth
- Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...
Meni se je enako zgodilo prejsnji teden
Oni zmazek od letvic pa jim bom kr lepo vrno, ker niti 5eur niso vredni, da bi pasali je pa ze prevelika zelja. Morem ju3 poklicat pa hvala, ker si me spomno....aja glede papirjev.....jaz jih tudi nisem dobil, ceprav so mi jih obljubili.
Fajn zrihtaj
Fajn zrihtaj
My penis is so polite, it stands up so girls have a place to sit down...
Men jer reku za spoiler nai ga zbrusim ce se ga da, Popravit... Glede lipov: Ja mozno da imamo kalupe unicene sai imamo full dela in ti si Prvi ki ima taksne probleme...
Bom njihove izdelke-packarije slikal ju3 da res ne bo kdo reku da si izmislujem!!! Aja ti ko mas pa za megana lipe je pa reku da ga poklic da ti nove zastonj poslje, kot jih bo meni!
Bom njihove izdelke-packarije slikal ju3 da res ne bo kdo reku da si izmislujem!!! Aja ti ko mas pa za megana lipe je pa reku da ga poklic da ti nove zastonj poslje, kot jih bo meni!

- RobMayth
You got yourself a DEALSerge| napisal/-a:Ce bo treba grewa, se jst pelem!!!RobMayth napisal/-a:Ce bos sel tja mi povej, greva skupajSerge| napisal/-a:Sei ce bo kei kompliciru grem gor do njih, bi ga rad vidu... Kak sploh ta antipatik zgleda!!
Aja za foro se slikaj izdelke, da ne bo kdo reko, da si zmisljujeva![]()
![]()
- RobMayth
Sem danes tudi jaz klical in se je takoj spomnil tebe pa je reko: Oni tvoj kolega je klical vceraj ja za Twingota, ne?.....tak da si jim pusto pecat, drugace sem pa prav prijetno presenecen glede na odnos, ker sploh ni bil problem in je reko da bodo nove poslali brez problema, da se slisiva v ponedeljek, drugace pa dobim denar vrnjen.
Mogoce mas pa grdi glas pa je bil zato nesramen
(Ne jemlji tega resno)
Aja pa slike nalepi....
Mogoce mas pa grdi glas pa je bil zato nesramen
Aja pa slike nalepi....