Twingo 1.2 16v L.01 By Serge| -Prometna Nesreča- *str. 14.*

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Serge|
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a Serge| »

Danes sm narocu pri KuharTrade... 27 al 28eur z papirji za homolomo... Tk da pejd na njihovo stran in si naroc ker cenej z papirji nism najdu... :wink: Dobim pa naslednji tedn posiljko, tk da pol gre pa takoj na barvanje :twisted:
Slika
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Skoda dnarja za te letvice cez luci. rajs bi sparo pa kup prej gume kot pa to. Felne naredijo avto.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
Serge|

Ka mi bojo gume pa feltne ce morm se pol met za homolomo??? :wink: Sei vem, BV sam ka cem... Itq bi pol mel traktorja :? Bom ze prezivu...
Slika
Uporabniški avatar
gaši
Kraj: Šentilj

Odgovor Napisal/-a gaši »

Ahaa a pri KuharTrade si jih vzel..hvala :wink: ..sam jaz tega nebi homologiral :?
Uporabniški avatar
Serge|

Dokler ne widm v zivo kak bo zgledal niti nemorm vedit ce se bo "splacal" ... Drugace pa raje dam nwm : 50eur za Homolomo, kot pa 200eur kazni+ tablce dol pa ziher ITD... :oops: Bom ITQ pokazu kako bo "nastalo" :wink:
Slika
Uporabniški avatar
Serge|

Serge| napisal/-a:Danes sm narocu pri KuharTrade... 27 al 28eur z papirji za homolomo... Tk da pejd na njihovo stran in si naroc ker cenej z papirji nism najdu... :wink: Dobim pa naslednji tedn posiljko, tk da pol gre pa takoj na barvanje :twisted:
Takle je stanje: Pri KUHAR TRADE sem narocil lipe za sp. luci in zadnji spoiler + papirji za homolomo za sp. lipe. To bi moralo stati okoli 78eur!!! Placal sem 75eur brez papirjev!!!Paket sm dobil po 9ih dnevih!!! Potem ko ze itq ni bilo dovolj da je vse zamujalo pogledamo kako bo to sploh zgledalo!!! In potem se je sranje zacelo: Lipe za luci so zelo NEkvalitetno narejene + da so presiroke, sploh ne pasejo na moje luci, da ne recem za zadnji spoiler ki sploh nima na levi strani linij urejenih!!! Poklicem na stevilko ki sem jo ze 3x klicu, isti se je oglasil. Mu povem za ka se sploh gre, trdi da sm jst nor, da za zadnji spoiler sploh nima vijakov zraven (ko sem naroceval je reku, da so vijaki zraven), in ker se pa ni imel dovolj, mi rece nai jst to nazaj posljem on pa meni novo rundo zastonj: samo da papirje dobim vseeno ampak da jih moram posebi se DOPLACAT!! Zdej mi je pa dopizdil tole, danes ga poklicem mu vse vrnem on pa nai men dnar nazai da, ker glede na to kak me je NAF*KU... Svaka mu cast!!!
AJA: Ko sm mu pa reku da pridem v Trzic osebno v Soboto zju3 mi pa rece da raj ne ker si bom potne stroske naredu, itq majo oni vikende fraj (po telefonu je reku da delajo sob. zju3), mislim koji Ku**c ce si sprot izmisluje! :mad: :mad:
Zdej mi pa naj en prosim pove kir kmet je to Kuhar Trade ce so tak neresni??? Pozna kdo?? :shock:
Slika
Uporabniški avatar
RobMayth
Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Odgovor Napisal/-a RobMayth »

Meni se je enako zgodilo prejsnji teden :lol: Oni zmazek od letvic pa jim bom kr lepo vrno, ker niti 5eur niso vredni, da bi pasali je pa ze prevelika zelja. Morem ju3 poklicat pa hvala, ker si me spomno....aja glede papirjev.....jaz jih tudi nisem dobil, ceprav so mi jih obljubili.

Fajn zrihtaj :wink:
My penis is so polite, it stands up so girls have a place to sit down...
Uporabniški avatar
Serge|

Sei ce bo kei kompliciru grem gor do njih, bi ga rad vidu... Kak sploh ta antipatik zgleda!! :twisted:
Slika
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Ta kuhar trade ze itaq dolgo velja za papeka :)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
RobMayth

Serge| napisal/-a:Sei ce bo kei kompliciru grem gor do njih, bi ga rad vidu... Kak sploh ta antipatik zgleda!! :twisted:
Ce bos sel tja mi povej, greva skupaj :wink:

Aja za foro se slikaj izdelke, da ne bo kdo reko, da si zmisljujeva :)
Uporabniški avatar
B|ind
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a B|ind »

Dejte mal slikat ce ga bote narezali :lol: :lol:

Pa hvala za opozorilo. Sem gledal spojler za mojga Twinga pr njemu in ocitno nebo prslo v postev !
Uporabniški avatar
Serge|

Men jer reku za spoiler nai ga zbrusim ce se ga da, Popravit... Glede lipov: Ja mozno da imamo kalupe unicene sai imamo full dela in ti si Prvi ki ima taksne probleme...
Bom njihove izdelke-packarije slikal ju3 da res ne bo kdo reku da si izmislujem!!! Aja ti ko mas pa za megana lipe je pa reku da ga poklic da ti nove zastonj poslje, kot jih bo meni! :roll:
Slika
Uporabniški avatar
Serge|

RobMayth napisal/-a:
Serge| napisal/-a:Sei ce bo kei kompliciru grem gor do njih, bi ga rad vidu... Kak sploh ta antipatik zgleda!! :twisted:

Ce bo treba grewa, se jst pelem!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Slika
Uporabniški avatar
RobMayth

Serge| napisal/-a:
RobMayth napisal/-a:

Ce bo treba grewa, se jst pelem!!! :twisted: :twisted: :twisted:
You got yourself a DEAL 8)
Uporabniški avatar
RobMayth

Sem danes tudi jaz klical in se je takoj spomnil tebe pa je reko: Oni tvoj kolega je klical vceraj ja za Twingota, ne?.....tak da si jim pusto pecat, drugace sem pa prav prijetno presenecen glede na odnos, ker sploh ni bil problem in je reko da bodo nove poslali brez problema, da se slisiva v ponedeljek, drugace pa dobim denar vrnjen.

Mogoce mas pa grdi glas pa je bil zato nesramen :lol: (Ne jemlji tega resno)

Aja pa slike nalepi.... :D
Zaklenjeno