laguna II
Re: laguna II
Kaj ce je kdo delo?kutos11 napisal/-a:pr eni laguni sem vido stikalo men se zdi da za izklop park senzorjev .Zraven stikala za esp in tempomat sam tud verjetn lucka na armaturni plosci se mora prizgat. A je to kater ze delo prosim za nasvet
kolker vem je zraven stikal za esp in tempomat samo se potenciometer za nastavitev visine snopa luci (ce ni xenon) in pa gumb za izklop "govorece francozinje". ne razumem opcije izklopa park senzorjev? zakaj bi to obstajalo sploj?
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
Ă—2 ... moras 15 minut gledat in se ti posvet kaj naj bi tale post pomenu ... ce je za vklop/izklop PDC-ja je po mojem kvecjemu za prve senzorje ... Zadnji so verjetn vezani na vzvratno prestavo, prve pa verjetn lahko izklops oz. vklops ...Stupo napisal/-a:Kaj ce je kdo delo?kutos11 napisal/-a:pr eni laguni sem vido stikalo men se zdi da za izklop park senzorjev .Zraven stikala za esp in tempomat sam tud verjetn lucka na armaturni plosci se mora prizgat. A je to kater ze delo prosim za nasvet
Lp RoZleht
Ce ima senzorje spredaj pol se splaca tako stikalo met (ce recimo stojis v koloni). Za zadaj je pa tako. Novi twingo ki ima senzorje zadaj ima tudi stikalo za izklop senzorjev.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Popravljam - > namesto govora je kratek zvocni signal.sLOVEnec napisal/-a:Tisto tretje stikalo poleg tempomata in ESP-ja je za govorno napravo, ce pritisnes na zgornji gumb, ti pove kaj je narobe z avtom, spodnji gumb pa prepreci govorno javljanje tezav (ekrani se vedno prikazujejo, le govornega opozorila ni).
sem sklepu po tem da ima eno kontrolno lucko na armaturni plosci. Narisana je prikolica in v njej dve puscicikutos11 napisal/-a:pr eni laguni sem vido stikalo men se zdi da za izklop park senzorjev .Zraven stikala za esp in tempomat sam tud verjetn lucka na armaturni plosci se mora prizgat. A je to kater ze delo prosim za nasvet
Ce imas original instalacijo za kljuko bi se morali senzorji izklopit takrat ko priklucis prikolico.kutos11 napisal/-a:sem sklepu po tem da ima eno kontrolno lucko na armaturni plosci. Narisana je prikolica in v njej dve puscicikutos11 napisal/-a:pr eni laguni sem vido stikalo men se zdi da za izklop park senzorjev .Zraven stikala za esp in tempomat sam tud verjetn lucka na armaturni plosci se mora prizgat. A je to kater ze delo prosim za nasvet
V navodilih pise da je tam stikalo za izklop senzorjev ampak ga tudi jaz nimam, sem glih 2 dni nazaj vse obrnil ko sem ugotavljal zakaj mi ne delajo senzorji in seveda rikverc luci, crknilo stikalo na menjalniku...
Laguna 2009 4control 2.0Dci <- Laguna Initiale 2006 2.0DCi <- Laguna 2002 Privilege 1.9Dci