Clio diski
- SkratBolfenk
- Kraj: Zagorje ob Savi
Clio diski
No danes sem se spet mal pod avto vrgu in preveril komplet zavore. Rob ki se pojavi na koncu diska sem zbrusil, zdaj me pa zanima kaksna je minimalna debelina diska pri cliotu 1.5 dci 100KM. Diski so zracno hlajeni.
Pa ce kdo ve bi potem prosil se podatek za zadnje diske.
Hvala za odgovor, Primoz
Hvala za odgovor, Primoz
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
Re: Clio diski
SkratBolfenk napisal/-a:No danes sem se spet mal pod avto vrgu in preveril komplet zavore. Rob ki se pojavi na koncu diska sem zbrusil, zdaj me pa zanima kaksna je minimalna debelina diska pri cliotu 1.5 dci 100KM. Diski so zracno hlajeni.
Hvala za odgovor, Primoz
Ponavadi pise na disku... vsaj pri meni (megan 1.9) pise zadaj 7mm za spredaj pa nisem videl... vem da nive liko v pomoc samo tako za drugic, ko bos premontiral gume pa se to poglej...
- SkratBolfenk
- Kraj: Zagorje ob Savi
Poglej tudi ce ti je manseta cela in objemka!!! Sm mel na coupeju ph-2 problem da mi je objemka na manseti sla in je prislo v stik z diskom in mi je avto vleklo v eno smer.
Drugace pa diski in disk ploscice. Ce menjas diske dej obvezno se ploscice zraven ker lahko stare unicijo disk (delno).
Drugace pa diski in disk ploscice. Ce menjas diske dej obvezno se ploscice zraven ker lahko stare unicijo disk (delno).
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Menjaj se ploscice!!!!
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG