Voda v avtu - Clio - kako odpraviti napako
No bom uporabil kar to temo, da se nebo po nepotrebnem odpirala nova. Je ze komu zamakalo zadaj v prtljaznik? Pritece pa vn iz levega stebricka, nanovo sem zadihtal stik, kjer je privijacen prtljaznik in stik med streho in stebrickoma(pokrita je z majhno dolgo lajsto) ampak to ni resilo problema.
Hvala in LP
EDIT: Clio-3 vratni 1999.
Hvala in LP
EDIT: Clio-3 vratni 1999.
Pa da se js vprasam nekaj glede zamakanja
Gre se za 5vratnega cliota l05...No zadnje case po dezju opazam,da se mi nabira voda pod zadnjimi sedezi
Sem ze nekaj iskal,pa vendar mi ni jasno,kje bi lahko pritekalo v avto
Se je ze komu pojavilo kej takega?Vsaka pomoc ali nasvet je dobrodosel 
Zadnjič spremenil MuRiCi, dne 05 Apr 2009, 14:10, skupaj popravljeno 2 krat.
Live long and prosper \\//
Evo mal sm raziskvov pa sm odkril da pri modrih cepkih k na njih pise TRW nabira voda.

Na levi strani sm ga lako videl odspodaj na desni pa je spodnja stran cepka skrita pod rezervoarjem.

Od zgoraj sm obe zasilikoniral tako da bomo videli kako bo cez par dni. Drugace sem pa se pogovarjal s sosedom in sva prisla do tega da je lahko tudi samo kondenz samo je pa tudi malo cudno da ga je toliko.
LP Denis

Na levi strani sm ga lako videl odspodaj na desni pa je spodnja stran cepka skrita pod rezervoarjem.

Od zgoraj sm obe zasilikoniral tako da bomo videli kako bo cez par dni. Drugace sem pa se pogovarjal s sosedom in sva prisla do tega da je lahko tudi samo kondenz samo je pa tudi malo cudno da ga je toliko.
LP Denis
to je bolezen teh cliotov...zalMuRiCi napisal/-a:Pa da se js vprasam nekaj glede zamakanjaGre se za 5vratnega cliota l05...No zadnje case po dezju opazam,da se mi nabira voda pod zadnjimi sedezi
Mislis ena izmed mnogih boleznid_leonit napisal/-a:to je bolezen teh cliotov...zalMuRiCi napisal/-a:Pa da se js vprasam nekaj glede zamakanjaGre se za 5vratnega cliota l05...No zadnje case po dezju opazam,da se mi nabira voda pod zadnjimi sedezi
No da osvezim temo,danes zopet opazil vodo pod zadnjimi sedezi,kljub temu,da sem zasilikoniral par cepkov
Je pa tako,da voda pride nekje iz prtljaznega prostora
samo natancno kje,pa nimam pojma
Se kak predlog,od kje lahko zamaka?Drugace pa nebo druge,kot da odstranim tapete v prtljazniku in napeljem cev za vodo pa pustim,da tece po avtu
vmes pa kontroliram kje bo priteklo 
Se kak predlog,od kje lahko zamaka?Drugace pa nebo druge,kot da odstranim tapete v prtljazniku in napeljem cev za vodo pa pustim,da tece po avtu
Ne ni kondenc,ker se prav vidijo kaplje vode
tako,da sem vsak dan blizje resitvi
Danes bom zadaj pobral plastike in tapeto dol,pa pustil cev,da tece nekaj casa,potem pa igrat detektiva......upam da najdem luknjo
d_leonit,na prejsnji strani si napisal,da je to bolezen teh cliotov....si imel kaksno izkusnjo s tem?kak predlog?
d_leonit,na prejsnji strani si napisal,da je to bolezen teh cliotov....si imel kaksno izkusnjo s tem?kak predlog?
Preveri se kako je z vrati. Si jemal kaj tapeto dol? Una tesnilna masa ko je mora bit tam kjer je bla drugace je lahko na vratih vdor vode (ne znam kk me ne sprasuj, tk so mi rekli ko sm razdiral na svojem).
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG