Voda v avtu - Clio - kako odpraviti napako

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
Svizo
Kraj: Menge?°

Odgovor Napisal/-a Svizo »

mogoce mas tm pri ateni ko imas tesnilo da imas zanic.
Pravi mo?°ki se pelje z avtom dalj?°im od 4.4m :P
Uporabniški avatar
CliYo II

Odgovor Napisal/-a CliYo II »

tesnilo na vratih je ziher celo?
lohkee

Odgovor Napisal/-a lohkee »

No bom uporabil kar to temo, da se nebo po nepotrebnem odpirala nova. Je ze komu zamakalo zadaj v prtljaznik? Pritece pa vn iz levega stebricka, nanovo sem zadihtal stik, kjer je privijacen prtljaznik in stik med streho in stebrickoma(pokrita je z majhno dolgo lajsto) ampak to ni resilo problema.

Hvala in LP

EDIT: Clio-3 vratni 1999.
Uporabniški avatar
MuRiCi
Kraj: Kärnten

Odgovor Napisal/-a MuRiCi »

Pa da se js vprasam nekaj glede zamakanja :? Gre se za 5vratnega cliota l05...No zadnje case po dezju opazam,da se mi nabira voda pod zadnjimi sedezi :shock: Sem ze nekaj iskal,pa vendar mi ni jasno,kje bi lahko pritekalo v avto :evil: Se je ze komu pojavilo kej takega?Vsaka pomoc ali nasvet je dobrodosel :wink:
Zadnjič spremenil MuRiCi, dne 05 Apr 2009, 14:10, skupaj popravljeno 2 krat.
Live long and prosper \\//
Deniss
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Deniss »

Js sm tut dons opazil k sm cistil avto da se mi nabira voda pod zadnjimi sedezi kot MuRiCi-ju voda se nabira okrok nekih cepkov pa sm pogledov pod avto pa ni bilo nic videti, pa me zanima kako to odpraviti??

LP Denis
Deniss
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Deniss »

Evo mal sm raziskvov pa sm odkril da pri modrih cepkih k na njih pise TRW nabira voda.
Slika

Na levi strani sm ga lako videl odspodaj na desni pa je spodnja stran cepka skrita pod rezervoarjem.
Slika

Od zgoraj sm obe zasilikoniral tako da bomo videli kako bo cez par dni. Drugace sem pa se pogovarjal s sosedom in sva prisla do tega da je lahko tudi samo kondenz samo je pa tudi malo cudno da ga je toliko.

LP Denis
Uporabniški avatar
d_leonit

Odgovor Napisal/-a d_leonit »

MuRiCi napisal/-a:Pa da se js vprasam nekaj glede zamakanja :? Gre se za 5vratnega cliota l05...No zadnje case po dezju opazam,da se mi nabira voda pod zadnjimi sedezi :shock: Sem ze nekaj iskal,pa vendar mi ni jasno,kje bi lahko pritekalo v avto :evil: Se je ze komu pojavilo kej takega?Vsaka pomoc ali nasvet je dobrodosel :wink:
to je bolezen teh cliotov...zal :?
Uporabniški avatar
MuRiCi

d_leonit napisal/-a:
MuRiCi napisal/-a:Pa da se js vprasam nekaj glede zamakanja :? Gre se za 5vratnega cliota l05...No zadnje case po dezju opazam,da se mi nabira voda pod zadnjimi sedezi :shock: Sem ze nekaj iskal,pa vendar mi ni jasno,kje bi lahko pritekalo v avto :evil: Se je ze komu pojavilo kej takega?Vsaka pomoc ali nasvet je dobrodosel :wink:
to je bolezen teh cliotov...zal :?
Mislis ena izmed mnogih bolezni :? Potem je mozno,da je kondenca toliko? :oops:
Uporabniški avatar
MuRiCi

No da osvezim temo,danes zopet opazil vodo pod zadnjimi sedezi,kljub temu,da sem zasilikoniral par cepkov :mad: Je pa tako,da voda pride nekje iz prtljaznega prostora :? samo natancno kje,pa nimam pojma :(
Se kak predlog,od kje lahko zamaka?Drugace pa nebo druge,kot da odstranim tapete v prtljazniku in napeljem cev za vodo pa pustim,da tece po avtu :lol: vmes pa kontroliram kje bo priteklo :mad:
iro

Odgovor Napisal/-a iro »

Kot so ze napisali je to kondenz.
Uporabniški avatar
MuRiCi

iro napisal/-a:Kot so ze napisali je to kondenz.

:shock: ne mi s takam no :? ne more se tolk kondenca nabrat,nebi rek,da bi vsake tolk casa to vidu,ne pa po vsakem dezevju........tk da to ni kondenc!!!!
Uporabniški avatar
Vrho
Kraj: Trzin

Odgovor Napisal/-a Vrho »

Moj nasvet Razder kufer zlezi not zunaj nj ti pa en poliva z vodo po avtu :) vem kmecka sam jst sem tko ugotovu kje je pr moji laguni zamakal na koncu je blo pod sipo prednjo tm k se stika stebricek pa s notranji del blatnika resil z silikonom za sipe .
Uporabniški avatar
d_leonit

Odgovor Napisal/-a d_leonit »

MuRiCi napisal/-a:
iro napisal/-a:Kot so ze napisali je to kondenz.

:shock: ne mi s takam no :? ne more se tolk kondenca nabrat,nebi rek,da bi vsake tolk casa to vidu,ne pa po vsakem dezevju........tk da to ni kondenc!!!!
Se strinjam z MuRiCi-jem, to ni kondenz!!
Uporabniški avatar
MuRiCi

Ne ni kondenc,ker se prav vidijo kaplje vode :shock: tako,da sem vsak dan blizje resitvi :D Danes bom zadaj pobral plastike in tapeto dol,pa pustil cev,da tece nekaj casa,potem pa igrat detektiva......upam da najdem luknjo :lol:
d_leonit,na prejsnji strani si napisal,da je to bolezen teh cliotov....si imel kaksno izkusnjo s tem?kak predlog?
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Preveri se kako je z vrati. Si jemal kaj tapeto dol? Una tesnilna masa ko je mora bit tam kjer je bla drugace je lahko na vratih vdor vode (ne znam kk me ne sprasuj, tk so mi rekli ko sm razdiral na svojem).
Odgovori