Okno se noce zapreti
Avto?kripo napisal/-a:Imam /imel pa zanimiv problem ..
Ne vem kako mi je uspelo, ampak zadnja okna sem lahko odpiral in zapiral po samo 5cmNamesto, da bi se mi na dotik odprlo v celoti, se mi je samo po ta 5cm dolg del. In potem sem moral pritisniti 6 ali 7 krat, da sem ga cisto odprl ali zaprl .. kaj sem potem delal ne vem, ampak zdaj ga lahko spet normalno odprem / zaprem ..
Kaj sem naredil?
Vceraj sem odstranil oblogo vrat na desnih vratih(laguna II), ker se mi sipa ni hotela v celoti spustiti.Pa tudi zvok pri spuscanju ja tak, da daje slutiti da ne bo dolgo vec zadeva funkcionirala.
Sem z WD40 namazal vodila pa je se vedno skripalo. Zatem sem opazil da je zajla na dolocenem mestu scefrana.
Ali se da samo zajlo zamenjata al bo treba celoten mehanizem?
LP Marjan
Sem z WD40 namazal vodila pa je se vedno skripalo. Zatem sem opazil da je zajla na dolocenem mestu scefrana.
Ali se da samo zajlo zamenjata al bo treba celoten mehanizem?
LP Marjan
Lep pozdrav Marjan
Na Meganu Coupeju l.99 PH-2 imam/imel podoben problem. Sopotnikovo sipo sem odprl normalno do konca. Ko sm jo hotel zapreti se je nekje okoli polovice ustavila in potem niti gor niti dol. Doma razkopljem zadevo, dobim ven komplet mehanizem in ugotovim, da je poknila ena plastika na vodilu po kateri gre zajla.
Klicem na Renault servis, plastike posebej se ne da dobit, samo komplet mehanizem. Cena? 240eur. Hvala ne.
Resitev?
Lesena kajla, pa z vezicami pripeta da ne izpade.
Ce bi slucajno kdo imel tisto plastiko se priporocam.
Klicem na Renault servis, plastike posebej se ne da dobit, samo komplet mehanizem. Cena? 240eur. Hvala ne.
Resitev?
Lesena kajla, pa z vezicami pripeta da ne izpade.
Ce bi slucajno kdo imel tisto plastiko se priporocam.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Problem je ker je glih na tistem delu poknilo, ko pride zataknjeno v vodilo. In ce kaj s spajkalnikom caram pol pride predebelo in ne zagrabi.
Bom se mogu enkrat malo bolj resno poigrat.
Bom se mogu enkrat malo bolj resno poigrat.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG