laguna 2 volan poka

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
dunstar
Kraj: Brežice

laguna 2 volan poka

Odgovor Napisal/-a dunstar »

hallo, avto (laguna 2 1,9 dci) sem kupil 10 dni nazaj in ze opazam tezave. Ko stojim na semaforju z poravnanim volanom se slisi pokanje ce ga premikam levo desno za mogoce 5 cm v eno in drugo stran, ce volan obracam skrajno v eno ali drugo stran pokanja ni. Opazam pa tudi pri bremzanju z masino pod breg nekaksn cudn zvok iz masine (kovinski zvok) ce popolnoma spustim gas. Sklopka lepo prime in se lepo prestavlja, mislim da ni spodrsavnja. Zvok se slisi kot zaviranje z hin diski in ploscicami. Se mogoce komu sanja kaj bi to lahko bilo?
dolenc

Odgovor Napisal/-a dolenc »

V "volanu" poka zaradi koncnikov ali pa se bolj verjetno zaradi spone volana.
dunstar

spona volana, kaj je to in kje to je, kako se to popravi?
dolenc

to pride ena taka kovinska rocka iz volana... nekam tja pri koncniku. Gor pride okrogel zglob in tam dobi luft. Se ne popravlja ampak zamenja. Pa optiko je treba tudi narest.
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

dunstar oprosti za off jaz bi ta avto pelo nazaj in zahtevo dnar nazaj, v 5ih dneh je na forumu cela prva stran tvoja, kaj sploh kaj dela prav, govna kaj prodajajo :evil:
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
dunstar

kaj pa menite o rozlanju ob tem ko spustim gas, rad bi vedel ce se je komu isto zgodilo. zvok definitivno prihaja iz motorja in me moti ker samo cakam da mi bo kaj zdrobilo. zvok se pojavlja ko bremzam z masino. ce pritisnem sklopko se nicesar vec ne slisi.
dolenc

Meni zarozlja ko vzgem avto in vcasih ko ga ugasnem. To so moji nosilci motorja. Kako rozlja tebi, je pa tezko preko foruma... ugibam, a je mozno da je katalizator? To tudi rozlja....
Uporabniški avatar
deejayam
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a deejayam »

poklici ga in mu povej kaj je vse pokvarjeno,..ce nebo poravi mu poslji dopis o skriti napaki,...pol pa se bo ze lepse pogovarjal,....

idi na servis pa naj ti vse napisejo na predracun kaj je za popravilo,..
MORAM PA?ŕ BITI ZADOVOLJEN Z MEGANE II coupe
Slika
Uporabniški avatar
denisn
Kraj: Lendava

Odgovor Napisal/-a denisn »

Pelji nazaj!
denisn
Laguna II 1.8 16V - Privilage
Slika
Odgovori