hallo, avto (laguna 2 1,9 dci) sem kupil 10 dni nazaj in ze opazam tezave. Ko stojim na semaforju z poravnanim volanom se slisi pokanje ce ga premikam levo desno za mogoce 5 cm v eno in drugo stran, ce volan obracam skrajno v eno ali drugo stran pokanja ni. Opazam pa tudi pri bremzanju z masino pod breg nekaksn cudn zvok iz masine (kovinski zvok) ce popolnoma spustim gas. Sklopka lepo prime in se lepo prestavlja, mislim da ni spodrsavnja. Zvok se slisi kot zaviranje z hin diski in ploscicami. Se mogoce komu sanja kaj bi to lahko bilo?
to pride ena taka kovinska rocka iz volana... nekam tja pri koncniku. Gor pride okrogel zglob in tam dobi luft. Se ne popravlja ampak zamenja. Pa optiko je treba tudi narest.
dunstar oprosti za off jaz bi ta avto pelo nazaj in zahtevo dnar nazaj, v 5ih dneh je na forumu cela prva stran tvoja, kaj sploh kaj dela prav, govna kaj prodajajo
kaj pa menite o rozlanju ob tem ko spustim gas, rad bi vedel ce se je komu isto zgodilo. zvok definitivno prihaja iz motorja in me moti ker samo cakam da mi bo kaj zdrobilo. zvok se pojavlja ko bremzam z masino. ce pritisnem sklopko se nicesar vec ne slisi.
Meni zarozlja ko vzgem avto in vcasih ko ga ugasnem. To so moji nosilci motorja. Kako rozlja tebi, je pa tezko preko foruma... ugibam, a je mozno da je katalizator? To tudi rozlja....